Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

10 resultaten

(in 0,10 seconden)

 1. De Circulaire Economie gaat van start in Singapore
  PDF document | 344,59 KB | 28 februari 2017

  Nederland is bij uitstek geschikt voor de overgang naar een circulaire economie door haar intensieve benutting van het landoppervlak. De circulaire economie functioneert namelijk het beste waar grondstof- en reststromen vanwege korte afstanden gemakkelijk uitwisselbaar zijn, aldus een analyse van het Planbureau voor de Leefomgeving. Ook in Singapore is het streven om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Om de transitie naar een circulaire economie in Singapore te faciliteren besteden de innovatie attachés op Nederlandse ambassade aandacht aan het stimuleren van onderzoekssamenwerkingen. We nodigen Nederlandse bedrijven en onderzoekers uit om samen uw kansen in Singapore te verkennen.

 2. Fietsen als duurzame vervoersoptie in Singapore
  PDF document | 377,12 KB | 06 februari 2017

  De grote Aziatische steden zijn ontworpen voor gemotoriseerd verkeer, maar slippen langzaam dicht. De overheid in Singapore wil de fiets inzetten als duurzame manier om de stedelijke bereikbaarheid te vergroten. Het tropische klimaat en de veiligheid zorgen ervoor dat men eigen auto en openbaar vervoer verkiest boven de fiets. De overheid investeert in infrastructuurprojecten die de stad fietsvriendelijk moeten maken. Een overzicht van de ambities, betrokken instanties, huidige en toekomstige projecten over fietsen en fietsinfrastructuur in Singapore. Bron: IA-netwerk Singapore.

 3. Maritieme sector Singapore
  PDF document | 162,47 KB | 18 juli 2016

  Singapore beschikt over alle ingrediënten voor een bloeiende maritieme sector. Tijdens het jaarlijkse forum van de Singapore Maritime Institute (SMI) werden ontwikkelingen in de sector besproken.

 4. Luchtvaart in Singapore.pdf
  PDF document | 184,78 KB | 15 augustus 2014

  Microsoft Word - 20140423, Ontwikkelingen en Uitdagingen voor de Luchtvaart in Singapore, FINAL Ontwikkelingen en Uitdagingen voor de Luchtvaart in Singapore Artikel | 23 april 2014 Briek Starink Met de groeiende vraag...