Documenten en Publicaties Bibliotheek | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

  1. Bedrijfsspecifieke afspraak Dow
    MS Word document | 31,76 KB | 19 januari 2017

    BEDRIJFSSPECIFIEKE AFSPRAAK De ondergetekenden: De Minister van Economische Zaken, de heer H.G.J. Kamp, handelend in zijn hoedanigheid van bestuursorgaan, hierna te noemen: EZ; Dow Benelux B.V., een besloten vennootschap met beperkte...

  2. Bedrijfsspecifieke afspraak Het Groene Net
    MS Word document | 28,28 KB | 09 januari 2017

    Het Groene Net, USG en de Provincie Limburg. Het Groene Net gaat via een ondergronds buizennetwerk duurzame restwarmte van de Biomassa Energiecentrale Sittard en industriƫle restwarmte van het bedrijventerrein Chemelot leveren. Hiermee worden bedrijven en woningen gekoelt en verwarmt in eerste instantie in de gemeente Sittard-Geleen en daarna Beek en Stein. De afspraak is gericht op het aanleggen van een 'flexibel koppelpunt'. Het maakt de uitkoppeling mogelijk van meerdere industriƫle restwarmtebronnen op het Chemelotterrein (o.a. een naftakraker van Sabic Europe B.V.) zodra de warmtevraag vanuit het Groene Net toeneemt. Het Project draagt als warmteproject bij aan energiebesparing in de industrie en aan het behalen van de doelstelling van 9 PJ in 2020. Het Project zorgt verder voor een uitbreiding en versterking van de warmte-infrastructuur. Het draagt daarnaast ook bij aan het algemeen bij aan de verduurzaming van de energievoorziening.