Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

  1. Handleiding screening
    PDF document | 943,56 KB | 26 juli 2018

    Binnen de BBEGR-subsidieregeling bestaat in 2018 de mogelijkheid om subsidieaanvragen in te dienen voor projecten die zich richten op de chemische recycling van afgedankt kunststof. Eén van de beoordelingscriteria van deze tender is de ‘bijdrage aan verduurzaming’. Deze handleiding legt uit hoe u 2 twee belangrijke indicatoren hiervoor gemakkelijker inschatten. Deze onderbouwing kunt als bijlage toevoegen aan een subsidieaanvraag.

  2. EEP werkwijze en toetsing in MEE-convenant 16-11-2015
    PDF document | 504,55 KB | 20 juli 2018

    EEP werkwijze en toetsing in MEE-convenant. MJA3/MEE Energie-efficiency convenant. Energie-Efficiency Plan (EEP) De MEE-convenanttekst behandelt in artikel 2.1 het Energie-efficiëntieplan (EEP). Dit document geeft een nadere uitwerking van de te volgen voorschriften voor het opstellen van het EEP. Ook beschrijft het document de procedure en criteria voor toetsing van het EEP. Het document heeft betrekking op de EEP-periode 2017-2020.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right