Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

 1. Growing STI cooperation NL and Brazil.pdf
  PDF document | 235,62 KB | 04 september 2020

  Dit artikel geeft inzicht in de groei van de wetenschappelijke samenwerking tussen Nederland en Brazilië over het afgelopen decennium, op basis van een bibliometrische analyse van gezamenlijke publicaties. Brazilië is een van de belangrijkste wetenschappelijke partners, vergeleken met andere Latijns-Amerikaanse en BRICS landen. Bron: IA-netwerk Brazilië.

 2. Market Study LSH: Minas Gerais
  PDF document | 6,71 MB | 20 juli 2020

  Voor de zuidoostelijke deelstaat Minas Gerais is de Life Science and Health-sector een van de prioriteiten. Specifieke kansen zijn het ontwerp en de bouw van ziekenhuizen, eHealth en medische apparaten en bevoorrading. Dit Engelstalige rapport door NBSO Belo Horizonte is een vervolg op het rapport Brazil LSH Market Final.

 3. Airport Sector in Brazil
  PDF document | 3,04 MB | 05 juni 2020

  Brazilië is veruit de grootste markt voor luchtvervoer in Zuid-Amerika met zijn 99 luchthavens en in 2018 ongeveer 103 miljoen passagiers op binnenlandse vluchten. Nederlandse kennis op gebied van luchthavenbeheer, -exploitatie en - technologie staat goed bekend. Dit Engelstalige rapport gaat in op de kansen in deze sector.

 4. Guide to Doing Business in China
  PDF document | 10,46 MB | 19 mei 2020

  Guide to Doing Business in China Mayer Brown is not licensed to provide advice on mainland PRC laws. We are able to provide information con- cerning the effect of the Chinese legal environment. This publication provides general information only...

 5. Biogas and methane opportunities in Brazil Executive_Summary 2019
  PDF document | 1,09 MB | 06 februari 2020

  Dit Engelstalige rapport (pdf, 17 pagina's) beschrijft de huidige staat van de biogas en biomethaan markt in Brazilië. Ook beschrijft het meerdere kansen in deze sector voor Nederlandse bedrijven. Dit rapport is opgesteld in samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse zaken . Van deze managementsamenvatting is ook een volledige beschikbaar.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten