Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

  1. Kansdossier Noord-Australië
    PDF document | 569,13 KB | 01 maart 2017

    De Australische regering heeft haar visie en beleidskaders bekend gemaakt voor de ontwikkeling van Noord-Australië. Met het oog op deze plannen bestaan er in potentie voor het Nederlandse bedrijfsleven kansen, met name in de volgende sectoren: water (irrigatie en infrastructuur), infrastructuur (havens en logistiek), voedsel (irrigatie en logistiek) en land- en tuinbouw. Bron: Nederlands postennetwerk Australië

  2. Kansdossier Noord Australië
    PDF document | 687,83 KB | 04 april 2016

    In juni 2015 maakte de Australische regering haar visie en beleid bekend voor de ontwikkeling van Noord Australië. In dit rapport leest u hier meer over. Evenals over de kansen voor Nederlandse bedrijven, vooral in de sectoren water, infrastructuur, agricultuur & voedsel en land- & tuinbouw.

Service menu right