Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

45 resultaten

(in 0,13 seconden)

 1. Horticulture sector Colombia 2018
  PDF document | 613,46 KB | 29 november 2018

  Dit document biedt inzicht in de kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van Tuinbouw en Uitgangsmaterialen in Colombia. In dit rapport zijn de Colombiaanse markt, cultuur, sector en trends geanalyseerd en is er tevens een prognose uitgewerkt. Het onderzoek is opgesteld door de studenten van de Haagse Hogeschool samen met de studenten van Universidad de La Sabana Bogota voor de Nederlandse overheid ten behoeve van de handelsmissie van 25 tot en met 29 november 2018.

 2. Evaluatie MJA-e in de Bloembollensector (2005)
  PDF document | 564,21 KB | 20 juli 2018

  Evaluatie_MJA-e_in_de_Bloembollensector.pdf. In de Meerjarenafspraak is als doel gesteld om in 2005 een verbetering van de energie-efficiency te realiseren van 22 % ten opzichte van het jaar 1995 (basisjaar) en te streven naar 4 % gebruik van duurzame energie in 2005. Dit rapport geeft een evaluatie van het streven en de bereikte doelen in de Bloembollensector.

 3. Myanmar Flower Sector Quick Scan
  PDF document | 3,08 MB | 20 maart 2018

  In december 2017 publiceerde de Nederlandse ambassade in Yangon in samenwerking met RVO.nl het rapport ‘ Myanmar Flower Sector Quick Scan’. In het rapport worden kansen en uitdagingen beschreven voor Nederlandse ondernemers in de (snij) bloemensector in Myanmar.

Pagina's