Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

15 resultaten

(in 0,14 seconden)

 1. Sector Scan The Energy Sector in Sierra Leone
  PDF document | 243,02 KB | 24 juli 2018

  De energiebehoefte van Sierra Leone is een stuk groter dan het aanbod. Het gebrek aan een betrouwbare energievoorziening is de belangrijkste belemmering voor de verdere ontwikkeling van het land. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven die werken aan oplossingen voor creatieve stroomopwekking. Het rapport gaat vooral in op de kansen op het gebied van thermische elektriciteit, waterkracht, zonne-energie, biomassa en palmproducten.

 2. Sectorschets Geotermal Engergy NBSO Izmir
  PDF document | 243,07 KB | 01 maart 2017

  De provincie Izmir in Turkije is niet alleen interessant voor wind- en zonne-energie, maar biedt ook geothermale bronnen als duurzame energiebron. Turkije is zelfs het land in Europa met de grootste geothermale bronnen. Nu wordt maar 20% van deze bronnen gebruikt. Bron: NBSO Izmir

 3. SoDM Tijdschema
  PDF document | 44,41 KB | 07 februari 2016

  Tijdsplan van de verschillende stappen: van het aanvragen van de vergunningen tot het 'abandoneren' van de putten na afloop.

Pagina's

Service menu right