Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

 1. 2013-06 Succesvolle matchmaking Maastricht UMC
  PDF document | 181,17 KB | 28 maart 2019

  2013-06 Succesvolle matchmaking Maastricht UMC. MJA/MEE Energie-efficiency, Gezondheidszorg. Een hoogtepunt was de ondertekening van een ‘Memorandum of Understanding’ met de Universiteit van Brunei, waarmee de uitwisseling van studenten tussen Maastricht UMC en het Bruneise instituut van gezondheidswetenschappen is bezegeld. De innovatie-adviseurs van de Nederlandse ambassade in Singapore - in samenwerking met de Singaporese MKB-organisatie SPRING - een matchmakingprogramma op 12 en 13 juni. Tijdens de diverse ontmoetingen spraken de delegatieleden met relevante vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, overheidsorganisaties en kennisinstellingen in Singapore

 2. UMC
  PDF document | 57,03 KB | 28 maart 2019

  Duurzame hotspots bij UMC Utrecht. Wegdekverwarming met restwarmte Universitair Medische Centra - Gezondheidszorg, MJA/MEE

 3. Voortgangsrapport MJA-monitoring UMC 2010
  PDF document | 497,55 KB | 28 maart 2019

  Voortgangsrapport MJA-monitoring UMC 2010. MJA3/MEE Energie-efficiency convenant. Sectorrapportage Universitair Medische Centra. Voor u ligt de voortgangsrapportage van de Meerjarenafspraak Energie-efficiency 2005-2020 (MJA3-convenant) voor de Universitair Medische Centra. Deel 1 bevat een weergave van de MJA-resultaten tot en met 2010 en een beknopt overzicht van de ontwikkelingen die het energieverbruik van de sector hebben beïnvloed. De basisgegevens en berekeningswijze die aan de basis liggen van de resultaten 2010 zijn ondergebracht in deel 2 van het rapport. Dienstverlenende sector.

 4. Health Care in Ukraine
  PDF document | 2,77 MB | 08 maart 2019

  Dit uitgebreide marktrapport beschrijft de gezondheidszorgsector in Oekraïne. Daarnaast geeft het rapport inzicht in de kansen voor Nederlandse bedrijven in deze sector. Deze zijn opgedeeld in kortetermijn- en langetermijnkansen.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right