Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

11 resultaten

(in 0,14 seconden)

 1. Airport Development Opportunities in New Zealand
  PDF document | 273,33 KB | 24 juni 2019

  De luchthavens en luchtvaartmaatschappijen in Nieuw Zeeland hebben te maken met snelgroeiende passagiersaantallen. De komende jaren worden er miljoenen geïnvesteerd in de belangrijkste luchthavens van het land in Auckland, Wellington en Christchurch. Dit document van de Nederlandse ambassade in Wellington belicht de meest relevante ontwikkeling op luchthavens in het land.

 2. Aviation sector in Panama
  PDF document | 451,31 KB | 07 februari 2019

  Kansenrapport van de Nederlandse ambassade in Panama Stad over de luchtvaarsector in Panama. De luchtvaartsector is sterk ontwikkeld in het land en breidt de komende jaren verder uit. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven. (januari 2019)

 3. Paraná State Sketch
  PDF document | 1,01 MB | 22 november 2017

  Het Nederlands Business Support Office (NBSO) in Brazilië beschrijft in dit Engelstalige rapport de kansrijke sectoren in de deelstaat Paraná. Deze zuidelijke deelstaat is een belangrijke motor van de Braziliaanse economie. Kansrijke sectoren die aan bod komen zijn: Agro & Food, Automotive, Bouw en infrastructuur (luchtvaart) en Life sciences.

 4. India aviation report 2016
  PDF document | 5,95 MB | 23 mei 2016

  Rapport over de Indiase luchtvaartsector. Die sector is sterk groeiend, wat volop kansen biedt voor Indiase en buitenlandse ondernemers. Rapport is opgesteld door de Federation of Indian Chamber of Commerce and Industry (FICCI) in opdracht van het Indiase ministerie van Burgerluchtvaart.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten