Documenten en Publicaties

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

  1. Bijlage MJA3 Hoofdstuk 4 Protocol Energiezorg - 17 dec 2015
    PDF document | 82,03 KB | 17 juli 2018

    Bijlage MJA3 Hoofdstuk 4 Protocol Energiezorg - 17 dec 2015.pdf. MJA3/MEE Energie-efficiency convenant. Energiezorg biedt bedrijven een aanpak om structureel het energiegebruik te beheersen en te minimaliseren. De basis van energiezorg is het denken en doen volgens de Plan-Do-Check-Adapt cyclus van Deming. Het omvat aspecten van techniek, organisatie en gedrag, en is altijd in beweging. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) faciliteert de bedrijven bij het invoeren en onderhouden van een energie-zorgsysteem en controleert ook jaarlijks of aan de verplichting die is gesteld in MJA3 voldaan is.

  2. Maatregellijst ICT 2016
    Excel document | 209,18 KB | 24 juni 2016

    Generiek2012 Volgno. Branche Sector of Generiek = S of G Code Maatregel nieuw Categorie Sub-categorie Type Korte Omschrijving Uitgebreide Omschrijving Investering Besparing TvT TvT min TvT max Maatregel is aanvullend op EIA code Toelichting EIA/...

Pagina's

Service menu right