Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2023

Gepubliceerd op:
1 maart 2023
Laatst gecontroleerd op:
8 maart 2023

Bent u internationaal ondernemer en wilt u uw exportmarkt uitbreiden? Heeft u vragen over het handelsklimaat of de cultuurverschillen? Of heeft u andere landspecifieke vragen? Bezoek dan de Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie op 30 maart in Den Haag.

bedrijvendag ambassadeursconferentie
donderdag
30 maart
08:00 - 12:30

Locatie

New Babylon Conference Centre
Anna van Buerenplein 29
2595 DA Den Haag
NL

Deelname

 • Deelname is gratis
 • Het evenement zit vol. U kunt u nog wel inschrijven op de reservelijst. 

Organisatoren

 • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken

Op de Bedrijvendag staan meer dan 140 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal klaar om samen met u uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd en beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk. Zij kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen. Zij helpen u graag om uw internationale droom waar te maken!

Informatiemarkt

Ook de adviseurs van onder andere het ministerie van Buitenlandse Zaken, Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO), het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF), Atradius Dutch State Business (DSB), Invest International, NLinBusiness en Trade and Innovate NL staan voor u klaar op de informatiemarkt. Bij het steunpunt IMVO kunt u alles te weten komen over Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Meet-and-greet-lunch

Tijdens de lunch is er een speciale ruimte waar u uw vragen kunt stellen aan ambassadeurs en (regio)-adviseurs. Daarnaast kunt u ervaringen uitwisselen en/of netwerken met aanwezige collega-ondernemers.

Zorg dat u uw vragen concreet en bondig heeft voorbereid; de gesprekstijd per persoon is beperkt. Uiteraard kunnen we na dit evenement terugkomen op de meer complexe vragen. Vooraf registreren voor deze meet-and-greet is niet mogelijk.

Regiosessies

Tijdens de Bedrijvendag kunt u deelnemen aan regiosessies. Hier gaan we per regio in op de marktkansen en de laatste ontwikkelingen in die regio. U kunt kiezen uit 5 verschillende regiosessies met een panel van bedrijven en ambassadeurs. Inmiddels zijn de regiosessies vol. 

Programma

Bekijk het voorlopige programma hieronder. Zodra het definitieve programma beschikbaar is, ontvangt u na uw inschrijving hierover een mail. U krijgt dan toegang tot een online platform waar u verdere informatie kunt inzien. 

Donderdag 30 maart

 • 10:00 – 10:45 uur
  Ontvangst en registratie
 • 10:45 – 11:15 uur
  Opening
 • 11:15 – 12:30 uur
  Regiosessies (keuze uit 5 verschillende sessies)
 • 12:30 – 13:30 uur
  Meet & greet-lunch per regio en informatiemarkt
 • 13:45 – 14:30 uur
  Plenaire afsluiting met onder meer een interview met minister Liesje Schreinemacher van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, uitreiking Ambassadeprijs, en aandacht 10-jarig jubileum Oranje Handelsmissiefonds

Aanmelden

Het evenement zit vol. U kunt zich nog wel aanmelden voor de reservelijst. Deelname is gratis.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit evenement of heeft u vragen over internationaal ondernemen? Onze adviseurs helpen u graag om uw exportambities waar te maken.

In opdracht van:
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?