Save-the-date: Bijeenkomst Nationaal Groeifonds

Gepubliceerd op:
7 juli 2022

Heeft u een grootschalig projectvoorstel dat het duurzaam verdienvermogen van Nederland op lange termijn versterkt? En bent u benieuwd of het Nationaal Groeifonds interessant voor u is? Reserveer 28 september van 14:00 tot 18:00 uur alvast in uw agenda, want dan vindt een bijeenkomst plaats die u meer informatie biedt. Naast een plenair gedeelte, is het mogelijk om deel te nemen aan verdiepende workshops. Na afloop krijgt u de gelegenheid om te netwerken. 

woensdag
28 september
14:00 - 18:00

Locatie

De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
3812GZ Amersfoort
NL

Deelname

Deelname is gratis

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen en andere organisaties die begin volgend jaar voor de 3e ronde bij het Nationaal Groeifonds een voorstel willen indienen dat past bij het terrein Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie en/of het terrein Kennisontwikkeling. 

Heeft u al een concreet projectvoorstel en wilt u de haalbaarheid en kwaliteit ervan toetsen? Doe dan alvast de quickscan. Als hieruit naar voren komt dat uw voorstel goede kans maakt, meld u dan binnenkort aan voor de bijeenkomst om te horen hoe u uw voorstel op onderdelen kunt verbeteren. Dit vergroot uw kans op een positief advies van de commissie. Bent u nog niet begonnen met uw voorstel maar wilt u zich wel alvast oriënteren hoe u mee kunt doen in de 4e ronde? Ook dan is het zinvol u straks in te schrijven voor de bijeenkomst.  

Aanmelden

Geïnteresseerd? Het gedetailleerde programma is vanaf medio augustus te vinden op deze pagina. Ook kunt u zich dan aanmelden voor de bijeenkomst en is het alvast mogelijk om via de Networkapp in contact te komen met voor u interessante partijen. 

Meer informatie

Het Nationaal Groeifonds investeert tussen 2021 en 2025 € 20 miljard in projecten die zorgen voor economische groei op de lange termijn. Onderzoek, ontwikkeling en innovatie (R&D en Innovatie) en Kennisontwikkeling zijn de 2 terreinen waarin het fonds investeert omdat hier de meeste kans aanwezig is voor structurele en duurzame economische groei. Meer informatie over de regeling vindt u op de website van het Nationaal Groeifonds

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
  • Ministerie van Financiën
Bent u tevreden over deze pagina?