Circular Supply Power: Kansen voor toeleveranciers in de maakindustrie

Gepubliceerd op:
24 januari 2023

Bent u producent van materialen, componenten of onderdelen? Of bent u een andere schakel in de keten van toeleveranciers van de maakindustrie? En bent u benieuwd naar uw rol in de circulaire economie? Kom dan naar Circular Supply Power op donderdag 9 februari 2023. De bijeenkomst vindt plaats tijdens de Week van de Circulaire Economie.

donderdag
9 februari
13:30 - 18:00

Locatie

MAAK Haarlem
Oudeweg 91-95
2031CC Haarlem
NL

Deelname

Deelname is gratis

Organisatoren

  • Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie
  • FME
  • Koninklijke Metaalunie
  • Maak Haarlem

Toeleveranciers in de maakindustrie kunnen veel winnen bij de transitie naar een circulaire economie, ook al ontwikkelen ze zelf geen eindproducten. De manier waarop is wel net even anders dan bij de bedrijven die de producten specificeren (OEMs). Tijdens dit event gaan we in op deze kansen en bieden we handvatten om ermee aan de slag te gaan. Ook leert u wat andere maakbedrijven al doen aan circulaire economie.

Ondersteuning met instrumenten

Het afgelopen jaar zijn onder de vlag van het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie meerdere instrumenten ontwikkeld om toeleveranciers op weg te helpen naar een circulaire economie. Tijdens deze bijeenkomst staan deze instrumenten centraal:

  • CESI Supply Tool
  • UPCM Leidraad Materialenpaspoort 2.0
  • Wegwijzer Circulaire Maakindustrie

Programma

Bekijk meer over het programma van de bijeenkomst op de website van Circulaire Maakindustrie.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is betrokken bij de ondersteuning van het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie.

Bent u tevreden over deze pagina?