Ga mee naar de technologiebeurs Collision in Toronto

Gepubliceerd op:
12 maart 2024
Laatst gecontroleerd op:
4 april 2024

Bent u er klaar voor om uw toonaangevende technologie, product of dienst te presenteren op een van Noord-Amerika's grootste en spraakmakendste tech-events? Sluit dan aan bij de Nederlandse delegatie naar Collision 2024. Aanmelden kan tot uiterlijk 26 april.

zondag
16 juni
t/m
donderdag
20 juni

Locatie

Enercare Centre
100 Princes' Blvd #1
ON
M6K 3C3 Toronto
CA

Deelname

 • U kunt zich tot uiterlijk 26 april aanmelden
 • Deelname kost € 500 exclusief btw per bedrijf
 • Maximaal 2 deelnemers per bedrijf
 • Voertaal is Engels
 • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening

Organisatoren

 • Nederlandse consulaat-generaal in Toronto

Collision 2024

Stelt u eens voor dat u de 'crème de la crème' van de internationale technologiebedrijven zou kunnen ontmoeten op één plek. Dat kan tijdens Collision 2024. Op dit jaarlijkse tech-evenement kunt u met tienduizenden deelnemers kennismaken. U kunt ook waardevolle contacten opdoen en die onderhouden lang nadat de conferentie is afgelopen. Het evenement brengt de beste sprekers, technologiebedrijven en media samen.. Denk aan Bloomberg, Forbes en de Wall Street Journal.

Laat u inspireren en presenteer uw bedrijf aan de meest prestigieuze tech-journalisten.

Toronto: the place to be

Toronto bruist van innovatie en groei. Canada's grootste stad wordt geprezen als de snelstgroeiende tech-markt in Noord-Amerika. Met een levendig bedrijfsklimaat en een overvloed aan creatieve ideeën en talent, doen de opkomende en de gevestigde technologische sectoren het goed in deze metropolis.

Wilt u uw tech-bedrijf laten groeien en opschalen? Dan is Toronto een geweldige springplank om de Noord-Amerikaanse markt te betreden. Ga mee met onze delegatie en ontdek wat de regio u biedt.

Waarom meedoen?

Door mee te gaan met de Nederlandse delegatie naar Collision krijgt u de kans om op de NL Lounge in contact te komen met de meest toonaangevende techbedrijven ter wereld. Denk aan topspelers zoals Google, Apple, Scale AI, Metropolis, Roblox en veel meer.

Tijdens het evenement kunt u contact zoeken met gelijkgestemde ondernemers en waardevolle inzichten verzamelen over de Canadese markt en de zakelijke kansen in Noord-Amerika.

Het doel van de delegatie naar Collision is om veelbelovende Nederlandse bedrijven te helpen bij hun internationale groei. We richten ons in het bijzonder op sectoren zoals MedTech, DeepTech, LSH en AI. Deze ondernemers willen hun bedrijf lanceren of uitbreiden in Canada en Noord-Amerika.

Samen zetten we Nederland op de kaart en laten we de wereld zien wat onze innovatieve bedrijven te bieden hebben.

7 redenen om naar Collision te gaan

 1. leg contacten met mogelijke Noord-Amerikaanse investeerders in een van de sterkst groeiende tech-hubs;
 2. kom in contact met de lokale tech-industrie in Toronto;
 3. krijg de kans om mee te liften op de economische groei van sectoren zoals AI, LSH, MedTech, FinTech en DeepTech;
 4. breidt uw netwerk uit met waardevolle contacten in Canada en de VS;
 5. presenteer uw diensten en producten aan mogelijke klanten op de NL Lounge;
 6. kom in contact met het Nederlandse economische team en het diplomatieke netwerk in Canada;
 7. laat u adviseren over exportkansen, investeringsmogelijkheden, zakenpartners en netwerkbijeenkomsten, ook na Collission.

Bent u nog niet overtuigd of aansluiten bij de Nederlandse delegatie naar Collision iets voor u is? Bekijk dan de after-movie over Collision 2023.

Voor wie?

U mag meedoen als uw bedrijf:

 • een product of dienst op de markt heeft;
 • staat ingeschreven bij de KVK;
 • op groei en innovatie gericht is.

Twijfelt u over deelname? Maak dan een afspraak met het Nederlandse consulaat-generaal in Toronto of de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Wij helpen u graag verder.

Women in Tech & Diversity

Canada is een van 's werelds meest vrije landen op het gebied van diversiteit en inclusiviteit. Dat komt ook door de open houding van ondernemers in tech-hubs als Toronto. Met ruim 44% deelnemers die zich identificeren als vrouw, is Collision een van meest diverse tech-events. Lees meer over Women in Tech op Collision.

Ook de Nederlandse overheid zet zich in voor meer diversiteit. Daarom moedigen wij in het bijzonder vrouwelijke ondernemers aan om mee te gaan naar tech-evenementen zoals Collision. Wij zien graag uw aanmelding tegemoet.

"Collision is niet alleen een podium voor innovatie en technologie, maar ook een diverse en inspirerende omgeving. Voor mij was een van de hoogtepunten het maken van waardevolle connecties tijdens de informele gesprekken bij de koffie of borrel. Daarnaast organiseerde RVO buiten Collision om diverse activiteiten die een unieke kijk gaven op de Canadese start-upwereld."

Veronné Reinders
Co-Founder Aristotle Cogintive Technologies en deelnemer Collision 2023

Aanmelden en kosten

Meld uw bedrijf aan voor dit evenement, dit kan tot uiterlijk 26 april. Er mogen maximaal 2 deelnemers per bedrijf mee. Elke deelnemer meldt zich apart aan. De voertaal is Engels.

Kosten

Meegaan met de Nederlandse delegatie naar Collision kost € 500 exclusief btw per bedrijf (maximaal 2 deelnemers per bedrijf). Hiervoor krijgt u:

 • onbeperkte toegang tot Collision 2024 en alle side-events;
 • de mogelijkheid de NL Lounge te gebruiken als ontmoetingspunt;
 • toegang tot het NL Networking-evenement;
 • matchmaking met mogelijke klanten, partners en investeerders.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?

Heeft u vragen over Collision of de Nederlandse delegatie die naar het evenement gaat? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Rik Roeske
Projectleider Collision 2024
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
T: +31 6 2551 6714
E: rik.roeske@rvo.nl

Michelle Baas
Economisch adviseur Science, Tech and Innovation
Consulaat-generaal Toronto
T: +1 416 459 9350
E: michelle.baas@minbuza.nl

Support International Business (SIB)

De regeling Support International Business (SIB) subsidieert het bezoek met de Nederlandse delegatie aan Collision.

In opdracht van:
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?