Webinar DEI+: Innovaties aardgasloze woningen, wijken en gebouwen

Gepubliceerd op:
16 juni 2022

Investeert u als ondernemer en/of eindgebruiker in een innovatie voor aardgasloze woningen, wijken en gebouwen? En doet u dat alleen of in samenwerking met bijvoorbeeld de leverancier van de innovatie? Meld u dan aan voor het webinar over de subsidieregeling Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+).

dak met zonne-energiesysteem
dinsdag
5 juli
10:00 - 11:30
Online

Deelname

Deelname is gratis

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • TKI Urban Energy

In de komende jaren moeten 30.000 tot 50.000 bestaande woningen per jaar 'aardgasloos' gemaakt worden. Dit betekent dat deze geen gebruik meer maken van aardgas. In voorbereiding hierop kunt u woningen al 'aardgasloos-ready' maken.
 

Aardgasloze woningen

Aardgasloos-ready betekent dat woningen klaar zijn voor afkoppeling van het aardgasnet. Het gaat dan om bouwkundige en installatietechnische voorzieningen voor verwarming, warm tapwater en koken. En dat deze woningen klaar zijn voor aansluiting op een duurzaam alternatief. De afkoppeling van het aardgasnet en de koppeling aan een duurzaam alternatief kunnen dan later plaatsvinden. Zonder grote inspanningen en overlast voor bewoners.

De subsidieregeling 'DEI+: Innovaties aardgasloze woningen, wijken en gebouwen' helpt u uw innovatieve product of dienst te ontwikkelen.

Voor wie?

Dit webinar is voor u als u als ondernemer en/of eindgebruiker investeert in een innovatie voor aardgasloze woningen, wijken en gebouwen. U bent ook welkom als u dit onderwerp interessant vindt.

Wat kunt u verwachten?

  • Uitleg over de regeling;
  • Praktijkvoorbeelden;
  • Gastsprekers vertellen over hun project en hoe de  subsidie hen heeft geholpen;
  • TKI Urban Energy vertelt wat zij voor aanvragers kan  betekenen.

Laat u inspireren door actuele voorbeelden. En stel vragen via de chat aan de aanwezigen in de studio.

Aanmelden

Meld u aan voor het webinar.  U ontvangt een registratiebevestiging per e-mail.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?