Handelsmissie voor start-ups en scale-ups naar InnoVEX Taiwan 2023

Gepubliceerd op:
1 maart 2023
Laatst gecontroleerd op:
8 maart 2023

Bent u een innovatieve techstart-up of scale-up en wilt u de Taiwanese markt leren kennen? Ga dan mee met de handelsmissie naar InnoVEX Taiwan 2023. Hier kunt u zakendoen, samenwerken en contacten leggen met lokale partners. Zet uzelf in de schijnwerpers op een van de grootste techbeurzen van de wereld!

maandag
29 mei
10:00
t/m
vrijdag
2 juni
15:00

Locatie

Taipei
TW

Deelname

 • Uiterste aanmelddatum: 31 maart
 • Deelname aan het paviljoen is gratis
 • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening
 • Voertaal is Engels

Organisatoren

 • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
 • Netherlands Office Taipei

Technologiecentrum van Azië

Taiwan is een belangrijke speler in de wereldwijde toeleveringsketen van hightechmaterialen en -systemen. Het wordt gezien als het technologiecentrum van Azië. De Taiwanese markt biedt veel kansen voor elektronische productie en innovatie.

COMPUTEX en InnoVEX

COMPUTEX Taipei is een van de grootste techbeurzen in Azië. Dit jaar komen er 1.600 bedrijven en 42.000 bezoekers uit de hele wereld.

InnoVEX, de beurs voor start-ups en scale-ups, vindt op hetzelfde moment plaats. Deze beurs is een perfecte verbinding tussen de ICT-industrie en nieuwe zakelijke ideeën voor het digitale tijdperk. Het Netherlands Office Taipei (NLOT) organiseert een Nederland Paviljoen: een fysieke plek op de beursvloer. Nederlandse start-ups en scale-ups zijn van harte welkom om deel te nemen aan InnoVEX.

Kansen voor Nederlandse start-ups en scale-ups

InnoVEX 2023 heeft veel verschillende beursonderdelen (internationale conferenties, netwerkmogelijkheden, zakelijke matchmaking, pitchwedstrijden etc.). Hiermee kunnen start-ups en scale-ups hun zakelijke netwerk verbreden. NLOT organiseert aanvullende 1-op-1-evenementen en bezoeken aan lokale bedrijven.

Voor wie?

De beursmissie staat open voor Nederlandse start-ups, scale-ups, tech accelerators, clusters of organisaties die actief zijn in de technologische industrie.

Waarom meedoen?

De tentoonstelling en het programma bieden de volgende onderdelen voor bedrijven (onder voorbehoud):

 • u kunt presentaties en een productdemo houden op een grote hightechbeurs in Oost-Azië;
 • u krijgt inzicht in de marktkansen in Taiwan en Oost-Azië;
 • u komt in contact met nieuwe mogelijke financiers, klanten en partners;
 • u profiteert van de toegevoegde waarde van het lokale zakelijke netwerk van NLOT;
 • u kunt uw bedrijf promoten in de innovatiesector;
 • u presenteert uw bedrijfsideeën aan belanghebbenden en besluitvormers.

Voorlopig programma

De volgende maanden werken we het programma verder uit. Het voorlopige programma wordt nog verfijnd. We houden rekening met de inbreng van de bedrijven die meedoen. Om logistieke redenen kunnen we enkele details nog aanpassen.

Deelname en kosten

Meld u via e-mail aan voor deze handelsmissie. Dit kan tot uiterlijk 31 maart. Deelname aan het Nederland Paviljoen is gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. De voertaal is Engels.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Franziska Tsai, senior economisch adviseur, NLOT
E: franziska.tsai@nlot.org.tw

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Nederlandse overheid hecht belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en onderschrijft de OESO-richtlijnen voor Multinationale Ondernemingen. Hierin zijn de MVO-normen vastgelegd voor internationaal actieve ondernemers.

COVID-19-clausule

Als de COVID-19-situatie vóór deze missie verandert en dat gevolgen heeft voor de organisatie van de missie, kan de organisatie de missie uitstellen of annuleren. We informeren deelnemers hier direct over. Uiteraard rekenen wij in dit geval geen deelnemerskosten. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen risico.

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het NLOT organiseren de handelsmissie.

In opdracht van:
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?