Netherlands Lounge tijdens HUSUM Wind 2023

Gepubliceerd op:
6 december 2022
Laatst gecontroleerd op:
7 december 2022

Vind (internationale) samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee of wind op land op een van de grootste windbeurzen voor de Duitse markt: HUSUM Wind 2023. Meld u vóór 14 juli 2023 aan voor de Netherlands Lounge en kom direct in contact met internationale bedrijven in de offshore- & onshore wind en groene waterstof.

dinsdag
12 september
07:00
t/m
vrijdag
15 september
15:00

Locatie

Am Messepl. 12-18
25813 Husum
DE

Deelname

De kosten voor deelname aan de Netherlands Lounge bedragen:

  • voor HHWE-leden: € 3.000
  • voor niet-HHWE-leden: € 3.500

Deze prijzen zijn inclusief twee entreetickets, standdeelname met eigen posterdesk, logo, bedrijfsvideo op gezamenlijke tv, (online) vermelding als standhouder en support on-site. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Organisatoren

  • Holland Home of Wind Energy (HHWE)
  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

HUSUM Wind is een van grootste windbeurzen voor de Duitse markt. Onderwerpen op de beurs zijn wind op zee, wind op land, groene waterstofproductie en diverse hieraan gekoppelde thema’s.

Netherlands Lounge

Tijdens HUSUM Wind 2023 organiseren Holland Home of Wind Energy (HHWE) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de Netherlands Lounge.

Door deel te nemen aan de Netherlands Lounge kunt u in contact komen met internationale bedrijven die zich bezighouden met offshore- en onshore wind en groene waterstof. 

De Netherlands Lounge wordt mede ondersteund door het SIB-programma van RVO.

Aanmelden

Meld u voor 14 juli aan via HHWE-website.

Meer informatie

Heeft u vragen over de Netherlands Lounge op HUSUM Wind 2023? Stuur dan een e-mail naar Eline Timmer van HHWE.

Deze beursdeelname wordt georganiseerd door HHWE in samenwerking met RVO in het kader van Wind and Water Works (WWW). WWW is het platform dat is opgericht door RVO, HHWE, NWEA, NMT en IRO en heeft als doel de Nederlandse offshore wind sector te promoten in het buitenland.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?