Impulskamers 3e ronde Impulsaanpak winkelgebieden

Gepubliceerd op:
12 mei 2023

Wilt u als gemeente een aanvraag doen voor de Impulsaanpak winkelgebieden? Leg dan uw aanvraag voor aan ons expertteam in een impulskamer. De experts beantwoorden uw vragen en denken met u mee.

dinsdag
30 mei
07:00
t/m
vrijdag
23 juni
15:00
Online

Deelname

Deelname is gratis.

Organisatoren

  • Expertteam Impulsaanpak winkgebieden

Aanmelden en afspraak

Wilt u zich aanmelden voor een impulskamer? Vul dan onderstaand deelnameformulier en indieningsspreadsheet zo volledig mogelijk in. Stuur ze daarna in een e-mail naar iw@rvo.nl.

Afspraak

Op basis van uw deelnameformulier nemen wij contact op om een afspraak te maken. Deze is tussen 30 mei en 23 juni 2023. Tijdens de afspraak bespreekt u het concept van uw projectaanvraag met ons expertteam. Voor de experts is het fijn als u uw project toelicht in een presentatie van 10-15 minuten.

Let op: is uw project in de 2e ronde al besproken in een impulskamer? Dan mag u niet nog eens aan de impulskamers meedoen. U mag voor dit project wel een aanvraag indienen in de 3e ronde Impulsaanpak winkelgebieden.
Ook mag u gebruikmaken van andere vormen van ondersteuning. Stuur daarvoor een e-mail naar iw@rvo.nl.

Eerst webinar terugkijken?

Donderdag 11 mei organiseerden wij een webinar. Hierin gingen wij in op de verwachtingen van de Adviescommissie. Daarnaast deelde André Gout van gemeente Heerenveen zijn tips. U kijkt het webinar via onderstaande link terug op YouTube.

Webinar van 11 mei 2023

Over Impulsaanpak winkelgebieden

De retail in winkelgebieden staat in binnensteden en kernen sterk onder druk. Door structurele leegstand dreigt verloedering. Met de regeling Impulsaanpak winkelgebieden zorgen gemeenten voor herstructurering en transformatie.

Meer weten?

Impulsaanpak winkelgebieden

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?