Informatiebijeenkomst CEF Transport Call 2023

Gepubliceerd op:
7 september 2023
Laatst gecontroleerd op:
28 september 2023

Start u een project dat de infrastructuur in Europa verbetert? En wilt u weten of dit project in aanmerking komt voor subsidie? Tijdens deze informatiebijeenkomst op donderdag 26 oktober hoort u hier alles over.

donderdag
26 oktober
11:00 - 14:30

Locatie

Space to create
Stationsplein 90
3511 ED Utrecht
NL

Deelname

Gratis

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Voor wie?

Deze informatiebijeenkomst is voor Nederlandse partijen die subsidie willen aanvragen voor hun infrastructuurproject. Dat zijn overheden (Rijk, provincies, gemeenten) en het bedrijfsleven (bijvoorbeeld havenbedrijven, industriële, logistieke en dienstverlenende bedrijven).

Inzicht in mogelijkheden en kansen

Wilt u het Trans-Europese Transportnetwerk (TEN-T) helpen verbeteren? Door bijvoorbeeld verbeteringen aan havens, spoorwegen, of digitaal verkeersmanagement? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een financiële bijdrage aanvragen vanuit Connecting Europe Facility (CEF) Transport. De subsidieoproep ('call') van het Europese Agentschap European Climate, Infrastructure and Environment Executive Agency (CINEA) ging op 26 september open.

Programma informatiebijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst vertelt Evert Mink (projectmanager CINEA) wat de mogelijkheden zijn om de subsidie aan te vragen. En wat u verder nodig heeft voor een succesvolle aanvraag. Ook behandelen we lessen uit de praktijk en is er ruimte om vragen te stellen.

Donderdag 26 oktober

  • 13:00 – 13:30 uur
    Inloop
  • 13:30 – 16:30 uur
    Programma: prioriteiten call, evaluatieproces en criteria, aanvraagproces, lessen uit de praktijk
  • Afsluiting en borrel
In opdracht van:
  • Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
In samenwerking met:
Bent u tevreden over deze pagina?