Informatiebijeenkomst One Single Hub tijdens Upstream in Rotterdam

Gepubliceerd op:
29 april 2022

Ondersteunt u met uw netwerk of organisatie start-ups en scale-ups? Of kent u een succesvol regionaal programma dat start-ups of scale-ups ondersteunt? De 3e tender van One Single Hub zal begin juni 2022 open gaan. Deze subsidieregeling is gericht op succesvolle regionale supportprogramma’s die hun programma willen opschalen naar andere regio’s in Nederland.

donderdag
2 juni
12:15 - 13:00

Locatie

Laatbloeien
Hofplein 19
3032 AC Rotterdam
NL

Deelname

Deelname is gratis

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Overweegt u om een aanvraag in te dienen? Op donderdag 2 juni 2022 organiseert RVO een informatiebijeenkomst tijdens Upstream in Rotterdam. U krijgt uitleg over de regeling en er is gelegenheid voor het stellen van vragen. Naast de bijeenkomst zijn er ook de hele dag RVO-adviseurs aanwezig die met u kunnen sparren over een mogelijke aanvraag.

One Single Hub

Op onze website vindt u samenvattingen en filmpjes van projecten uit de 1e tender. Ook vindt u informatie over de regeling en een overzicht van contactpersonen uit de regio. Met deze regiocontactpersonen kunt u onderzoeken welke samenwerkingspartners uit de verschillende regio’s voor u interessant kunnen zijn.

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn bij de informatiebijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar OSH@RVO.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?