Innovatiemissie halfgeleiders Zuid-Korea

Gepubliceerd op:
19 juli 2022
Laatst gecontroleerd op:
20 juli 2022

’s Werelds grootste memorie-producers en € 400 miljard aan investeringen in een nieuw semi-conductor cluster. Dat is Zuid-Korea. Het biedt kansen voor Nederlandse halfgeleiderbedrijven.

Bent u actief in de halfgeleider equipment industrie, en bent u op zoek naar Koreaanse business- of innovatiepartners, dan is deze innovatiemissie een goede mogelijkheid om uw zakelijke kansen te verkennen en uit te breiden.

Seoul
woensdag
5 oktober
00:00 - 23:59
t/m
vrijdag
7 oktober
00:00 - 23:59

Locatie

Seoul
KR

Deelname

Deelname is gratis.

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • Nederlandse ambassade in Korea

Voor wie

De missie is bij voorkeur geschikt voor R&D managers, CTO's, CEO's en business development managers van geïnteresseerde bedrijven (zeker ook mkb en start-ups), kennisinstellingen en overheden die actief zijn in de halfgeleiderindustrie, met een focus op equipment.

Programma

Zuid-Korea is 's werelds grootste maker van geheugenkaartjes. Het land investeert veel in nieuwe faciliteiten en (EUV-)technologie om de leidende positie te verstevigen en om een groter segment van de systeemchip markt te verkrijgen. Druk om de supply chain te stabiliseren groeit. Korea zoekt daarom naar extra leveranciers, en naar technologie en partners om een deel van de supply chain binnen eigen landsgrenzen te krijgen. Vanaf het hoogste niveau in de Koreaanse politieke en industriële top wordt Nederland gezien als een belangrijke partner. Tijdens deze missie zal voor de 2e keer worden deelgenomen aan de SEDEX beurs (de 2e semicon-beurs na Semicon Korea) in Seoul.

Het missieprogramma is nog in ontwikkeling. We proberen de specifieke wensen van de deelnemers zoveel mogelijk mee te nemen bij het bepalen van het definitieve programma. Na een succesvolle hybride missie naar de SEDEX van 2021, reizen we voor deze halfgeleidermissie in 2022 voor weer af naar Korea. De SEDEX is een goede gelegenheid om in contact te komen met potentiële R&D en/of business partners. In de editie van 2022 zetten we wederom een Nederlands paviljoen neer.

Andere programma onderdelen:

  • Toegang tot de conferentie
  • Nederland - Korea seminar
  • Netwerkreceptie
  • Matchmaking

Aanmelden

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze innovatiemissie naar Zuid-Korea? Meld u dan aan via het interesseformulier.

Let op: De missie is bedoeld voor deelnemers die een actieve bijdrage leveren tijdens de gesprekken en online bijeenkomsten. De Nederlandse ambassade in Seoul neemt vervolgens contact met u op voor uw eventuele deelname aan de missie.

Meer weten?

Heeft u vragen over de innovatiemissie? Neem dan contact op met Team innovatiemissies: innovatiemissies@rvo.nl.

COVID-19-clausule

De organisatie neemt op 15 september 2022 een besluit over het doorgaan van deze innovatiemissie op basis van het dan geldende reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken en de dan in Zuid-Korea geldende inreisregelgeving. Wij informeren de deelnemers hierover direct. Mocht het reisadvies in de periode vanaf 1 augustus tot vertrek alsnog wijzigen, dan behoudt de organisatie zich het recht voor om de missie alsnog te annuleren.

De lokale maatregelen zijn aan verandering onderhevig. De Nederlandse vertegenwoordiging in Zuid-Korea monitort deze veranderingen nauwlettend. Wij informeren u voor uw vertrek over de dan geldende maatregelen en voorwaarden.

Op moment van publicatie van deze missie mag iedereen met een negatieve PCR-test (maximaal 48 uur oud) zonder quarantaine naar Korea reizen. Bij aankomst in Korea zal nogmaals een PCR-test gedaan moeten worden. Als de situatie verandert, kan besloten worden om de fysieke missie om te zetten in een hybride missie.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?