ITEA Project Outline Preparation Days (ook online)

Gepubliceerd op:
7 juli 2022

Op 13 september opent de ITEA call voor software-innovatie en digitale transitie. Wilt u een aanvraag indienen? Meld u dan aan voor het netwerkevent Project Outline Preparation Days. Potentiële partners uit Europa en daarbuiten komen samen voor het opzetten van innovatieve projectvoorstellen. Jaarlijks komt meer dan 70% van de ingediende projectvoorstellen tot stand tijdens dit succesvolle evenement.

dinsdag
13 september
00:00 - 00:00
t/m
woensdag
14 september
00:00 - 00:00

Locatie

Helsinki
FI

Deelname

Deelnamekosten zijn € 150

Organisatoren

  • ITEA Office

ITEA organiseert dit netwerkevent om potentiële aanvragers de gelegenheid te geven ideeën uit te wisselen en projectpartners te vinden.

ITEA is een industriegedreven innovatieprogramma. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn onder andere Artificial Intelligence, cybersecurity, smart cities, smart health, smart energy, smart mobility, Industrie 4.0 en meer.

Voor wie?

De komende ITEA-call staat open voor industrieën, mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen, universiteiten en klanten/eindgebruikers (bijvoorbeeld ziekenhuizen) die zich bezig houden met software-innovatie en digitale transitie. U mag het thema zelf kiezen. U kunt een projectidee indienen, maar ook als potentiële projectpartner bij een projectidee aansluiten.

Programma

  • Voorafgaand aan het evenement zijn er 'Country information sessions': u komt meer te weten over de nationale prioriteiten, de criteria waaraan projectpartners van een bepaald land moeten voldoen en subsidieregelingen van het land. Voor Nederland is de sessie gepland op 5 september van 10:00-10:45 uur.
  • Daarnaast vindt er een online pitch sessie plaats: hier kunt u projectideeën pitchen.
  • De focus ligt op het vinden van de juiste projectpartners, het vormen van een sterk consortium en het uitwerken van een projectidee tot een kort projectvoorstel (Project Outline). Daarbij behorende sessies zijn de postersessie en de break-out/werkgroep sessies en het presenteren van een update van de discussies aan het einde van dag 1 en dag 2.
  • Ook zijn er informatieve sessies: u komt meer te weten komen over hoe u een projectvoorstel moet indienen (demo van het systeem) en de financiële en wettelijke aspecten waarmee u te maken krijgt bij de call.

Raadpleeg het volledige programma.

Aanmelden

Meld u aan via het online registratieformulier. U krijgt toegang tot alle sessies en documentatie, lunches en versnaperingen. Ook mag u  zonder extra kosten deelnemen aan het extra evenement, de 'ITEA Family reunion' dat aansluitend in de middag van 14 september en de ochtend van 15 september plaatsvindt. De 'ITEA Family reunion' is een feestelijk evenement dat in het teken staat van de ITEA Community en de impact die ITEA projecten teweegbrengen.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Loes van den Borne (loes.van.den.borne@itea4.org) of lees meer op de website van ITEA.

 

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?