Virtuele Kansensessie Healthy Ageing & Long Term Care in het Verenigd Koninkrijk

Gepubliceerd op:
28 juli 2022

Bent u werkzaam op het gebied van Healthy Ageing en benieuwd naar uw zakelijke kansen in het Verenigd Koninkrijk? Neem dan op donderdag 18 augustus deel aan de Virtuele Kansensessie Healthy Ageing & Long Term Care in het Verenigd Koninkrijk.

kansensessie healthy ageing vk
donderdag
18 augustus
14:00 - 15:15
Online

Deelname

 • Deelname is gratis
 • Uiterste aanmelddatum: 17 augustus, 12:00 uur
 • Voertaal is Engels

Organisatoren

 • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
 • NBSO in Manchester

De Britse bevolking vergrijst, net als de Nederlandse. In de komende 50 jaar zal het aantal Britse 65-plussers verdubbelen naar ongeveer 20 miljoen. Om te voldoen aan de veranderende behoeften van deze oudere samenleving heeft de Britse overheid nu een 'Ageing Society Grand Challenge' ontworpen.

Er is £ 98 miljoen aan financiering beschikbaar om producten en diensten te ontwikkelen die ouderen ondersteunen. De belangrijkste onderdelen van de strategie zijn Diagnostics, SMART Technologies, Assistive Technologies en Therapeutics.

Voor wie?

Deze virtuele kansensessie is interessant voor Nederlandse bedrijven die actief zijn op het gebied van Healthy Ageing en interesse hebben in het Verenigd Koninkrijk.

Waarom meedoen?

Tijdens deze virtuele kansensessie hoort u over uw zakelijke kansen in het Verenigd Koninkrijk. De belangrijkste bevindingen uit het kansenrapport over de Britse Healthy Ageing sector worden met u gedeeld. Na afloop van de sessie ontvangt u dit rapport digitaal.

Ook krijgt u tijdens de sessie informatie over de fysieke factfinding missie naar het Verenigd Koninkrijk. Deze missie vindt plaats van 3 tot en met 5 oktober 2022. Tijdens de missie brengen de deelnemers onder andere een bezoek aan het Healthy Ageing ecosysteem in Manchester.

Donderdag 18 augustus

 • 14:00 – 14:15 uur
  Opening en voorwoord door Els Steiger, Chief Representative NBSO Manchester
 • 14:15 – 14:25 uur
  Toelichting op de RVO programma’s en instrumenten met betrekking tot zakendoen in het buitenland door Daniel Tserepnin, Business Development Coördinator voor het VK bij de RVO
 • 14:25 – 14:50 uur
  Samenvatting van de belangrijkste bevindingen uit het kansenrapport over de Britse Healthy Ageing sector door Rahul Agarwal, Deputy Head Healthcare & Life Science van Department for International Trade
 • 14:50 – 15:00 uur
  Informatie over de factfinding missie naar het Verenigd Koninkrijk in oktober 2022
 • 15:00 – 15:15 uur
  Q&A

Deelname en kosten

Meld u aan voor deze virtuele kansensessie. De uiterste aanmelddatum is 17 augustus, 12:00 uur. Deelname is gratis. De voertaal is Engels. Kort voor de sessie van start gaat, ontvangt u een Zoom link. 

Meer weten?

Heeft u nog vragen over deze sessie? Neem dan contact op met:

Daniel Tserepnin, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
E: Daniel.Tserepnin@rvo.nl

Of:

Els Steiger, NBSO in Manchester
E: 
els.steiger@nbso-manchester.co.uk

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert deze virtuele kansensessie in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en in samenwerking met de NBSO in Manchester.

In opdracht van:
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?