Kansenwebinar Watertechnologie: Road to ASEAN-5, met activiteiten voor handelsontwikkeling in 2023

Gepubliceerd op:
22 mei 2023
Laatst gecontroleerd op:
25 mei 2023

Bent u ondernemer in de watertechnologiesector? En wilt u zakendoen in Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam of Singapore (ASEAN-5)? Neem dan op 14 juni deel aan het webinar over de watertechnologiesector. U leert meer over uw zakelijke kansen en wij vertellen u hoe wij u ondersteunen.

woensdag
14 juni
08:00 - 09:00
Online

Deelname

  • Uiterste aanmelddatum: 12 juni
  • Deelname is gratis

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Wateruitdagingen in ASEAN-5 landen

De bevolking groeit snel in de steden in Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam en Singapore (ASEAN-5 landen). Hierdoor hebben de landen te maken met nieuwe en groeiende uitdagingen op het gebied van water. Voorbeelden zijn overstromingsgevaar, drainage, schoonwatervoorziening, afvalwater en sanitaire voorzieningen. Deze uitdagingen zorgen voor zakelijke kansen voor de Nederlandse watertechnologiesector.

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor Nederlandse ondernemers in de watersector met interesse in zakendoen in de ASEAN-5 regio.

Marktrapport watertechnologiesector

In 2021 heeft Royal HaskoningDHV, in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemende Nederland (RVO), een onderzoek uitgevoerd naar de marktkansen voor Nederlandse bedrijven in de watertechnologiesector. In het marktrapport leest u meer over de zakelijke kansen en uitdagingen in de ASEAN-5 landen. We presenteren de hoogtepunten van het rapport en wijzen u op verschillende zakelijke kansen. 

Lees de samenvatting van het rapport en vraag het hele Engelstalige marktrapport op via onze pagina Marktrapport ASEAN: kansen in de watertechnologie.

Kansenactiviteiten voor handelsbevordering in 2023

RVO organiseert dit jaar, samen met het postennetwerk, 3 programma's van en naar de ASEAN-5 regio. U kunt zo in contact komen met belangrijke publieke en private stakeholders in deze regio. Het gaat om de volgende evenementen:

Tijdens het kansenwebinar komen alle 3 de evenementen aan bod. We leggen uit welke kansen de missies bieden aan uw bedrijf en hoe u deelneemt.

Aanmelden en kosten

Meld u aan voor dit kansenwebinar. Het kan tot uiterlijk 12 juni. Deelname is gratis.

Op de aanmeldpagina stuurt u alvast uw vragen in. Tijdens het webinar kunt u uiteraard ook vragen stellen via de live-chatfunctie.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Michiel Smit, Project Manager Business Development bij RVO
E: michiel.smit@rvo.nl  

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?