Kom verbinden op de InnovatieExpo

Gepubliceerd op:
26 juni 2023

Op 2 november 2023 vindt in de Van Nellefabriek in Rotterdam de InnovatieExpo weer plaats! Verbeelden, verbinden, versnellen in de fysieke leefomgeving; dát is het doel van deze dag. Op dit tweejaarlijkse evenement versterken we samen onze Nederlandse innovatiekracht door middel van duurzame, slimme en sociale oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de fysieke leefomgeving.  

Van Nelle Fabriek
donderdag
2 november
07:00 - 17:00

Locatie

Van Nellefabriek
Van Nelleweg 1
3044 bc Rotterdam
NL

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Bedrijven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen én overheden ontmoeten elkaar binnen een nieuw concept, waarbij de focus ligt op het vergroten van onze gezamenlijke innovatiekracht binnen de fysieke leefomgeving; in plenaire sessies, innovatiehubs en workshops. Met de mogelijkheid om vooraf netwerkafspraken te plannen met andere aanwezigen en hen tijdens de Expo live te spreken in een gefaciliteerde netwerkruimte.

Op de Expo vertellen we u graag over de verschillende regelingen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) die u verder kunnen helpen.

Bent u op zoek naar mogelijke samenwerkingspartners om met innovatieve oplossingen bij te dragen aan de transities binnen de fysieke leefomgeving? Kom dan verbinden op de InnovatieExpo 2023!

Meer info en aanmelden

Voor meer info over het programma en aanmelden gaat u naar de InnovatieExpo-website. 

Bent u tevreden over deze pagina?