Matchmaking duurzame luchtvaart met delegatie uit Hamburg

Gepubliceerd op:
23 september 2022

Bent u actief in de luchtvaartindustrie en betrokken bij het onderzoek naar, de ontwikkeling of productie van nieuwe duurzame vliegtuigtechnologie? Als u graag in contact wil komen met Duitse luchtvaartorganisaties uit de regio Hamburg, meld u dan nu aan voor de matchmaking van Enterprise Europe Network (EEN).

maandag
17 oktober
15:30 - 17:30

Locatie

Amsterdam Airport Schiphol
Evert van de Beekstraat 202
1118CP Amsterdam
NL

Deelname

  • Deelname is gratis
  • Exacte locatie wordt later bekendgemaakt

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • The Netherlands Business Support Office (NBSO) Hamburg
  • The Netherlands Aerospace Group (NAG)
  • Hamburg Aviation
  • Enterprise Europe Network (EEN)

EEN organiseert business meetings voor Nederlandse en Duitse organisaties die actief zijn in de luchtvaartindustrie. 

Voor wie?

Dit EEN matchmaking evenement is interessant voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen, die zich bezighouden met duurzame luchtvaart en op zoek zijn naar Duitse samenwerkingspartners uit de regio Hamburg.

Waarom Hamburg?

Hamburg is de op twee-na-grootste burgerluchtvaartstad ter wereld met meer dan 40.000 hooggekwalificeerde werknemers, 300 bedrijven en instellingen zoals Airbus en Lufthansa Technik. Ook heeft de stad een internationaal bekroond netwerk van bedrijven, wetenschappelijke- en onderwijsinstellingen en de politiek dat een krachtig bondgenootschap vormt.

Hoe meldt u zich aan?

Voor dit matchmaking evenement kunt u zich tot en met 14 oktober 2022 aanmelden via het matchmaking platform van EEN: Hamburg Aviation Netherlands Visit. In het aanmeldformulier vult u uw bedrijfsprofiel in, eventueel met foto's van uw producten om uw zichtbaarheid te vergroten. Ook is het mogelijk om de andere deelnemers te bekijken, zelf potentiële partners uit te nodigen voor een gesprek of uitnodigingen van andere partijen te accepteren. 

Organisatie

Deze matchmaking wordt georganiseerd door Enterprise Europe Network in samenwerking met het NBSO in Hamburg en Netherlands Aerospace Group (NAG). Het evenement is een programmaonderdeel voor een Duitse luchtvaartdelegatie uit Hamburg. Daarom vindt het plaats op Amsterdam Airport Schiphol.

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en adviseert over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maakt Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk.

COVID-19-Clausule

Als de COVID-19-situatie vóór dit evenement  verandert, en dat gevolgen heeft voor de organisatie, dan kan de organisatie het evenement uitstellen of annuleren. Hierover informeren wij deelnemers direct.  

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Nederlandse overheid hecht belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en onderschrijft de OESO-richtlijnen voor Multinationale Ondernemingen. Hierin zijn de MVO-normen voor internationaal actieve ondernemers vastgelegd.

Meer weten?

Voor vragen over dit evenement neemt u contact op met  Bryan Raghoe (adviseur matchmaking) door een bericht te sturen naar bryan.raghoe@rvo.nl.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?