Matchmaking-evenement Building Green in Hamburg

Gepubliceerd op:
11 april 2023

Building Green is dé ontmoetingsplaats voor ondernemende partijen in de bouwsector. De belangrijkste focus van dit evenement is het creëren van bewustwording voor een meer duurzame bouwsector en groenere architectuur in de toekomst. Bent u een ondernemer die graag in contact komt met Duitse en Deense partijen binnen de duurzame bouwsector? Meld u dan nu aan voor deelname aan de NL lounge op de Building Green in Hamburg en de matchmaking van Enterprise Europe Network (EEN).

dinsdag
6 juni
07:00
t/m
woensdag
7 juni
14:30

Locatie

Cruise Center Altona
Van-der-Smissen-Strasse 5
22676 Hamburg
DE

Deelname

  • Deelname is gratis

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • Enterprise Europe Network (EEN)
  • The Netherlands Business Support Office (NBSO) Hamburg

EEN organiseert op 6 en 7 juni in samenwerking met het Netherlands Business Support Office Hamburg business meetings voor Nederlandse, Deense en Duitse organisaties die actief zijn in de duurzame bouwsector. 

Voor wie?

De EEN matchmakingevenement is interessant voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen, die zich bezighouden met duurzaam en groen bouwen en op zoek zijn een succesvolle samenwerking met (Noord-)Duitse en Deense partners.

Aanmelden

Voor dit matchmakingevenement kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier. Deelname is gratis, u betaalt alleen uw reis- en verblijfkosten. Op de NL lounge is slechts plaats voor 15 Nederlandse mkb-ondernemers, dus meld u snel aan. 

Programma

Kom naar Hamburg en deel tijdens 2 inspirerende dagen uw ideeën met Duitse en Deense collega's uit de bouwsector. U luistert tijdens deze dagen naar spannende keynotes en bespreekt innovatieve oplossingen in een internationale omgeving. Tijdens dit matchmaking event heeft u de kans om:

  • uzelf op de beurs in de NL lounge te presenteren;
  • deel te nemen aan de matchmaking georganiseerd door Enterprise Europe Network Nederland en Duitse en Deense contactpersonen;
  • de netwerkdiners bij te wonen;
  • interessante projecten in Hamburg te bezoeken.  

Organisatie

De matchmaking wordt georganiseerd door Enterprise Europe Network in samenwerking met het NBSO in Hamburg. Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en adviseert over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maakt Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk.

COVID-19-Clausule

Als de COVID-19-situatie vóór dit evenement verandert, en dat gevolgen heeft voor de organisatie, dan kan de organisatie het evenement uitstellen of annuleren. Hierover informeren wij deelnemers direct.  

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Nederlandse overheid hecht belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en onderschrijft de OESO-richtlijnen voor Multinationale Ondernemingen. Hierin zijn de MVO-normen voor internationaal actieve ondernemers vastgelegd.

Meer weten?

Voor vragen over de matchmaking neemt u contact op met Bryan Raghoe (adviseur matchmaking) door een bericht te sturen naar bryan.raghoe@rvo.nl

Voor vragen over deelname aan de NL lounge neemt u contact op met Patricia van der Werf (chief representative, NBSO Hamburg) door te e-mailen naar patricia-vander.werf@minbuza.nl

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?