Nearshoring missie duurzame textiel, kleding en leerproductie Portugal

Gepubliceerd op:
1 juli 2022

Modeontwerpers, kledingmerken, detaillisten in kleding, textiel, schoenen en tassen opgelet! Zoekt u een (duurzame) producent in Portugal? Neem dan in september deel aan deze 'nearshoring' missie. 

maandag
5 september
19:30 - 23:00
dinsdag
6 september
09:30 - 20:00
woensdag
7 september
09:30 - 18:30

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • Nederlandse Ambassade Lissabon
  • AEP (Associação Empresarial de Portugal)

De Nederlandse Ambassade in Lissabon organiseert samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en AEP (Associação Empresarial de Portugal / de Portugese Kamer van Koophandel en Industrie) een handelsmissie naar Porto op 5 -7 september.

De missie wordt gecombineerd met een bezoek aan de beurs ModTissimo, die geheel gewijd is aan de Textiel- en Mode industrie. Op basis van uw inkoopwensen maakt AEP voor u een aantal afspraken met leveranciers die u op de beurs gaat ontmoeten. Daarnaast staan op 6 en 7 september bedrijfsbezoeken gepland die u met een cluster van bedrijven kunt bezoeken.

Programma

Download het voorlopige programma (pdf, in het Engels).

Omdat RVO en AEP deel uitmaken van het Enterprise Europe Network is het matchmakinggedeelte gratis. De beursorganisatie biedt de hotel accommodatie van 5-7 september gratis aan als u inkoper bent. Er kunnen maximaal 15 mensen mee. 

Aanmelden

Meld u zich snel aan bij remko.triezenberg@rvo.nl. Voor vragen over de missie bel 0611515419.

Bent u tevreden over deze pagina?