1-op-1 in gesprek met onze adviseurs over zakendoen in de Amerika's

Gepubliceerd op:
23 mei 2024

Heeft u al eens gedacht aan marktuitbreiding in Noord- of Zuid-Amerika? En wilt u weten hoe u dat kunt aanpakken? Ga op 25 juni 1-op-1 in gesprek met onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over hoe RVO u verder op weg kan helpen met zakendoen in de Amerika's. 

dinsdag
25 juni
14:00 - 16:00
Online

Deelname

  • Uiterste aanmelddatum is 24 juni
  • Deelname is gratis
  • Voertaal is Nederlands

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Zakendoen in Noord- of Zuid-Amerika

De Verenigde Staten is het land van onbegrensde mogelijkheden. Veel Nederlandse ondernemers hopen dan ook voet aan de grond te krijgen op dit interessante continent. Canada is voor Nederland na de Verenigde Staten de belangrijkste handelspartner op het Amerikaanse continent.  

Ook Zuid-Amerika is steeds meer in trek. Dat komt vooral door een snelle verstedelijking en door geopolitieke spanningen elders in de wereld. Het is een veelzijdige markt met specifieke uitdagingen. Maar met de juiste kennis, contacten en mindset is het voor Nederlandse ondernemers een interessante plek. Met name Argentinië, Brazilië, Colombia, Chili, Mexico, Panama, Peru en Suriname bieden veel zakelijke mogelijkheden.

Wat moet u weten over zakendoen in Noord- of Zuid-Amerika? RVO helpt u graag op weg! Wij bieden diverse diensten en subsidies aan, die u kunnen helpen met succesvol zakendoen in het buitenland. Tijdens een 1-op-1-gesprek met een van onze adviseurs hoort u hoe wij u het beste kunnen ondersteunen.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het 1-op-1-gesprek beantwoorden wij vragen over bijvoorbeeld:

  • de mogelijkheden voor financiering en subsidie;
  • landeninformatie en wetgeving;
  • netwerken en internationale contacten.

Voor wie?

Wij nodigen Nederlandse mkb-ondernemingen uit die geïnteresseerd zijn in zakendoen in Noord- of Zuid-Amerika, en ook meer willen weten over ons dienstenaanbod.

Intermediairs en consultants zijn uitgesloten van deelname. 

We nodigen in het bijzonder vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen. De overheid zet zich in voor meer diversiteit en moedigt daarom ook specifiek vrouwelijke ondernemers aan om de internationale stap te maken. 

Programma

De 1-op-1-gesprekken duren 20 minuten. Op het aanmeldformulier maakt u een keuze voor een regio in Amerika. U kunt kiezen voor Noord-Amerika of Zuid-Amerika. Daarbij maakt u een keuze voor een tijdslot: tussen 14:00 en 16:00 uur.

Aanmelden en kosten

Deelname is gratis. Aanmelden is wel verplicht: dit kan tot uiterlijk 24 juni. 

Meld u nu aan

De voertaal is Nederlands.

Na uw aanmelding ontvangt u van ons: het exacte tijdstip van uw 1-op-1 gesprek, de naam van de adviseur met wie u het gesprek heeft, en een MS Teams-link.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de 1-op-1-gesprekken? Neem dan contact op met:

Dol Soon Mulder, Coördinator Klantcontact Internationaal bij RVO
E: dolsoon.mulder@rvo.nl

of

Angela Loppies, Adviseur Internationaal Ondernemen bij RVO
E: angela.loppies@rvo.nl

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?