Webinar Waterstofhubs in de regio

Gepubliceerd op:
4 juni 2024

Wilt u weten hoe u in de regio toch verduurzaamt op het moment dat hernieuwbare energie nog schaars is en de energienetten vol zitten? Meld u dan aan voor het webinar Waterstofhubs in de regio. Wellicht bieden deze hubs een oplossing voor u. 

dinsdag
2 juli
15:00 - 16:30
Online

Deelname

Gratis

Organisatoren

  • RVO

Bij een waterstofhub liggen de productie, opslag, transport en benutting van waterstof fysiek dicht bij elkaar. In het webinar leggen we dit verder uit. We laten u zien hoe zo’n hub eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn. Samen met u onderzoeken we vervolgens wat de rol van zo’n waterstofhub kan zijn op gemeentelijk, regionaal en nationaal niveau. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw regio? Er zijn verschillende experts aanwezig. Zij denken graag met u mee, ook over vergunningsverlening van kleinschalige waterstofprojecten.

De experts

  • Fenna van de Watering - Senior adviseur waterstof, Duurzame Industrie - Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • David Bolsman - Senior Beleidsadviseur waterstof, Energie Innovatie - Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • Dominique den Hollander - Arntz - Public Affairs, Essent
  • Jurgen Schoorlemmer - Adviseur Gemeente Deventer
  • Dieter de Vroomen - Adviseur Regio Stedendriehoek

Wilt u aanwezig zijn? Dan is het handig als u enige kennis heeft van de energietransitie en weet wat een elektrolyser en wat waterstof is. Bekijk wat een elektrolyser is (animatie 2 minuten).

Meld u aan

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die een waterstofhub voor uw regio biedt? Meld u aan voor het webinar via de knop boven in beeld.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?