Presentatie marktverkenning Ierland

Gepubliceerd op:
21 juli 2022

Bent u werkzaam in de sectoren (floating) wind op zee, havenontwikkeling of groene waterstof? En heeft uw bedrijf internationale ambities? Dan is deze presentatie over de marktverkenning in Ierland misschien iets voor u. De Nederlandse Ambassade in Dublin liet een marktverkenning uitvoeren naar de marktkansen voor Nederlandse bedrijven in Ierland voor de eerder genoemde sectoren. Tijdens de presentatie komt u alles te weten over de bevindingen van de ambassade.

donderdag
8 september
14:00 - 17:30

Locatie

Royal HaskoningDHV
Laan 1914 nr. 35
3818EX Amersfoort
NL

Deelname

Deelname is gratis
Aanmelden kan tot 1 september

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • Holland Home of Wind Energy
  • Nederlandse Ambassade in Dublin

Programma

Het programma begint om 14:30 uur (inloop vanaf 14:00 uur). Na de presentatie van de bevindingen van de marktverkenning, wordt de bijeenkomst afgesloten met een netwerkmoment waar nog gelegenheid is tot nadere kennismaking. Na uw aanmelding ontvangt u te zijner tijd een uitgebreidere programmabeschrijving.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Wemmechien Hofman van de Nederlandse ambassade in Dublin: wemmechien.hofman@minbuza.nl. Aanmelden kan tot 1 september.

Deelname is gratis.

Handelsmissie Ierland

Op 11 september vertrekt een Nederlandse delegatie met vertegenwoordigers uit de sectoren (floating) wind op zee, havenontwikkeling en groen waterstof op handelsmissie naar Ierland. De missie duurt tot en met 14 september. Minister Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, zal op dinsdag 13 september aan de missie deelnemen. Ook deelnemen? Dat kan, er is namelijk nog plek!

Bent u tevreden over deze pagina?