Seed Business Angel informatiesessie (8 oktober)

Gepubliceerd op:
21 juni 2024

Bent u een investeerder en wilt u samen een technische of creatieve start-ups al in een vroege fase financieren? Dat kan met de Seed Business Angel (SBA)-regeling. De Staat kan u een renteloze geldlening verschaffen van maximaal € 1 miljoen. Heeft u hier interesse in en wilt u meer weten? Meld u dan aan voor deze informatiesessie en leer meer over de SBA, de voorwaarden en meer. 

Twee personen aan bureau met papieren en grafieken
dinsdag
8 oktober
10:00 - 11:00
Online

Deelname

Deelname is gratis

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Voor wie? 

Start-ups kunnen vaak in een vroege fase moeilijk aan financiering komen. Met uw investering, netwerk en kennis helpt u ze in deze kritieke fase op weg. Samen met uw zakenpartner start u een SBA-fonds en deelt u het risico met de overheid. De overheid verdubbelt uw investeringsbudget met een renteloze lening tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Zo betaalt u de lening alleen terug als de investeringen geld opleveren. 

Wat kunt u verwachten? 

In de informatiesessie:

  • geven we u een korte introductie over de SBA-regeling;
  • gaan we dieper in op het proces en de voorwaarden;
  • kunt u uw vragen stellen aan 2 van onze SBA-adviseurs. 

De informatiesessie vindt plaats via MS Teams. De online afspraak is gemakkelijk voor iedereen te volgen via een werkende browser. 

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden voor de informatiesessie via het aanmeldformulier. Daar ziet u ook de andere data waarop u de informatiesessie kunt volgen.

Ook interessant 

Bent u tevreden over deze pagina?