Webinar Clean Energy Transition Partnership

Gepubliceerd op:
22 mei 2023

Bent u ondernemer of onderzoeker en wilt u een energie-innovatie testen of demonstreren? Wilt u dat doen met een of meer internationale partners? Meld u dan aan voor dit webinar en hoor alles over de aanvraag van een subsidie voor een CETPartnership.   

  donderdag
  22 juni
  11:30 - 13:00
  Online

  Deelname

  Gratis

  Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

  Het Clean Energy Transition Partnership (CETPartnership) publiceert in 2023 een internationale oproep ('call') voor subsidie. Nederlandse ondernemers en onderzoekers kunnen subsidie aanvragen voor internationale samenwerking bij energie-innovaties. Op 7 juni 2023 presenteert CETPartnership internationaal de call en de thema’s in een event. Dit webinar gaat vooral over het Nederlands deel.

  Wat kunt u verwachten?

  U hoort in dit webinar alles over het CETPartnership en hoe u deze als Nederlandse partner kunt aanvragen. We informeren u over de voorwaarden, de deadlines, vooraanmelding en de definitieve aanvraag. Aan het einde van het webinar kunt u vragen stellen.

  1. Welkom en introductie
  2. CETPartnership in het kort
  3. Aanmeldprocedure – Nederlandse subsidieregelingen en voorwaarden
  4. Hoe vind ik buitenlandse partners? – Matchmaking 
  5. Tijdlijn
  6. Vragen en antwoorden

  Aanmelden

  Meld u aan met dit aanmeldformulier. In de ontvangstbevestiging staat hoe u kunt inloggen op Teams.

  Subsidie voor internationale samenwerking

  De subsidieverstrekkers van CETPartnership komen uit Europa, VS en Canada. Er is naar verwachting tussen de € 100 en € 150 miljoen beschikbaar voor innovatie en onderzoek voor de transitie naar een klimaatneutraal energiesysteem. 

  Meer weten?

  Op de website van CETPartnership vindt u meer informatie over de internationale vooraankondiging en de energie-innovatiethema’s:

  In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
  Bent u tevreden over deze pagina?