Webinar Haal meer uit zoekresultaten Espacenet

Gepubliceerd op:
15 juli 2022

Octrooidatabank Espacenet bevat een schat aan octrooipublicaties. Maar er komt wel wat handigheid bij kijken om gericht te zoeken in 120 miljoen octrooipublicaties. En vooral om de uitkomsten van die zoektocht te interpreteren.

maandag
19 september
15:00 - 16:00
Online

Deelname

Deelname is gratis.

Organisatoren

  • Octrooicentrum Nederland

Tijdens het webinar Haal meer uit zoekresultaten Espacenet laten we met een fictieve case zien welke octrooionderzoeken zinvol zijn om tijdens een ontwikkeltraject uit te voeren. En welke informatie u nog meer uit uw zoekresultaten kunt halen. Denk bij voorbeeld aan het vinden van aanvullende relevante classificatiecodes of wat de status van een octrooipublicatie is. En hoe u eenvoudig octrooipublicaties over een vergelijkbaar onderwerp kunt vinden.

Het webinar Haal meer uit zoekresultaten Espacenet is een vervolg op het zoekwebinar Zoeken naar octrooien in databank Espacenet. Heeft u al ervaring met het zoeken op classificatiecodes en het vinden van de juiste octrooipublicaties in Espacenet? Dan kunt u dit webinar ook los volgen.

Benodigde basiskennis

Bij dit webinar gaan wij ervan uit dat u enige basiskennis heeft over de belangrijkste intellectuele eigendomsrechten. Daarnaast is het belangrijk dat u enige ervaring heeft in het gebruik van octrooidatabank Espacenet. Heeft u deze basiskennis nog niet? Volg dan eerst het webinar Intellectueel Eigendom - introductie rechten en beschermingsvormen. Of volg het webinar Zoeken naar octrooien in databank Espacenet.

Kijk in onze octrooiagenda voor alle data waarop wij deze webinars geven.

Aanmelden

Meld u aan met het online aanmeldformulier.

Bent u tevreden over deze pagina?