Webinar IE-valkuilen bij samenwerken (28 november)

Gepubliceerd op:
18 augustus 2023

Heeft u als ondernemer wel eens samengewerkt met andere partijen bij uw innovatietraject? En liep u daarbij tegen problemen aan, bijvoorbeeld over wie de eigenaar is van het intellectueel eigendom (IE) en de verdeling van kosten en risico's? Meld u dan aan voor dit webinar en kom meer te weten over samenwerking en IE.

dinsdag
28 november
09:00 - 10:00
Online

Deelname

Deelname is gratis

Organisatoren

  • Octrooicentrum Nederland

Het samenwerken met andere partijen bij een innovatietraject kan een lastig proces zijn. Tijdens het webinar 'IE-valkuilen bij samenwerken' focussen wij op de rol die IE-rechten spelen bij innovatieve samenwerkingstrajecten. Aan de hand van een fictieve casus laten onze octrooiadviseurs u een aantal veelvoorkomende situaties zien én leert u hoe u de bijbehorende valkuilen in dit soort trajecten kunt vermijden.

Benodigde basiskennis

Bij dit webinar gaan wij ervan uit dat u enige basiskennis heeft over de belangrijkste IE-rechten. Heeft u deze basiskennis nog niet? Volg dan eerst het webinar 'Intellectueel Eigendom - introductie rechten en beschermingsvormen'. Kijk in onze octrooiagenda voor alle data waarop wij deze geven.

Aanmelden

Meld u aan voor dit webinar via het online aanmeldformulier. U ontvangt een bevestiging van uw registratie per e-mail.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?