Webinar Zoeken naar octrooien in databank Espacenet

Gepubliceerd op:
1 december 2023

Een databank waarin (bijna) alle uitvindingen van de afgelopen 200 jaar staan. Van een apparaat uit 1827 om rum te maken uit rietsuiker tot beschermingsmiddelen tegen het coronavirus: ze staan allemaal in octrooidatabank Espacenet. Tijdens het webinar Zoeken naar octrooien van Octrooicentrum Nederland nemen wij u mee op zoektocht door Espacenet.

dinsdag
28 mei
15:00 - 16:00
Online

Deelname

Deelname is gratis

Organisatoren

  • Octrooicentrum Nederland

Espacenet is een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar technische informatie op een specifiek vakgebied. Maar de octrooidatabank biedt ook handige marketinginformatie. Aan de hand van een praktisch zoekvoorbeeld leert u hoe u gericht kunt zoeken in de octrooidatabank. Bijvoorbeeld door classificatiecodes te gebruiken en een zogeheten zoektabel op te stellen.

Het webinar is erg geschikt voor iedereen die weinig of geen ervaring heeft met deze octrooidatabank.

Benodigde basiskennis

Bij dit webinar gaan wij ervan uit dat u basiskennis heeft over de belangrijkste intellectuele eigendomsrechten. Heeft u deze basiskennis nog niet? Volg dan eerst het webinar Intellectueel Eigendom - introductie rechten en beschermingsvormen. Kijk in onze octrooiagenda voor de data waarop wij dit webinar geven.

Aanmelden

Meld u aan via het online aanmeldformulier.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?