Webinars Marie Skłodowska-Curie Actions Postdoctoral Fellowships

Gepubliceerd op:
8 mei 2023

Bent u een postdoctoraal of ervaren onderzoeker en wilt u uw onderzoekservaring verdiepen met een verblijf bij een buitenlandse groep? Als u klaar bent voor een nieuwe uitdaging en een internationale carrière en u wilt uw netwerken uitbreiden als een onafhankelijk onderzoeker? Dan zijn de Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral fellowships misschien iets voor u.

donderdag
1 juni
12:00 - 13:00
maandag
10 juli
12:00 - 14:30

Deelname

  • Deelname is gratis
  • Voertaal is Engels

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral Fellowships (PF) zijn een subsidie voor individuele onderzoekers die hun wetenschappelijke kennis en vaardigheden willen verbreden en versterken. Het zijn internationale fellowships. Dit betekent dat u naar een ander land moet verhuizen of recentelijk al bent verhuisd. De deadline voor de 2023 PF call is op 13 september 2023.

2 modules 

In de 2 webinars geven de Nederlandse National Contact Points voor het Marie Skłodowska-Curie programma uitleg over de mogelijkheden en deelname aan een Postdoctoral Fellowship. Natuurlijk heeft u ook alle gelegenheid om uw vragen te stellen tijdens de webinars.

Module 1: kansen en criteria van een PF-voorstel

De 1e module vindt plaats op donderdag 1 juni 2023, van 14:00 tot 15:00 uur. Tijdens deze eerste webinar wordt u voorgelicht over de regels, criteria en procedures voor een MSCA PF.

Module 2: hoe schrijft u een PF-voorstel?

De 2e module vindt plaats op maandag 10 juli 2023, van 14:00 tot 16:30 uur. In deze tweede module hoort u hoe u de verschillende onderdelen van een MSCA PF-voorstel vormgeeft. 

Aanmelden?

De 2 webinars zijn iets voor u als u in september 2023 een PF-aanvraag indient met een Nederlandse gast-organisatie. Meld u aan met het registratieformulier. U kunt zich hiermee aanmelden voor één of beide webinars. Na het aanmelden ontvangt u een week voorafgaand aan de sessie een e-mail met daarin de Teams-link voor het webinar. De voertaal van de webinars is Engels.

Let op! De webinars worden niet opgenomen, het is dus niet mogelijk om de sessies achteraf terug te kijken. Wij verzoeken u zich alleen aan te melden als u ook daadwerkelijk deelneemt aan de sessies.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Stuur dan een bericht naar horizon.mariecurie@rvo.nl.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?