Webinars Marie Skłodowska-Curie Actions Postdoctoral Fellowships

Gepubliceerd op:
16 april 2023
Laatst gecontroleerd op:
16 april 2024

Bent u een postdoctoraal of ervaren onderzoeker en wilt u uw onderzoekservaring verdiepen met een verblijf bij een buitenlandse groep? Bent u klaar voor een nieuwe uitdaging en een internationale carrière en u wilt uw netwerk uitbreiden als onafhankelijk onderzoeker? Dan zijn de Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral fellowships misschien iets voor u. Op 6 en 18 juni aanstaande organiseren wij hiervoor 2 workshops.

donderdag
6 juni
14:00 - 15:30
dinsdag
18 juni
14:00 - 16:00
Online

Deelname

  • Deelname is gratis
  • Voertaal is Engels

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral Fellowships (PF) zijn een subsidie voor individuele onderzoekers die hun wetenschappelijke kennis en vaardigheden willen verbreden en versterken. In de 2 webinars op 6 en 18 juni 2024 geven de Nederlandse National Contact Points voor het Marie Skłodowska-Curie programma uitleg over de mogelijkheden en deelname aan een Postdoctoral Fellowship. Natuurlijk heeft u ook alle gelegenheid om uw vragen te stellen.

  • Module 1: kansen en criteria van een PF-voorstel
  • Module 2: hoe schrijft u een PF-voorstel?

Meer informatie en aanmelden

De voertaal van de workshops is Engels. U vindt de volledige beschrijving en het aanmeldformulier van deze training op onze Engelstalige informatiepagina.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een bericht naar horizon.mariecurie@rvo.nl.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?