Week van de Circulaire Economie 2023

Gepubliceerd op:
24 november 2022

In 2023 vindt voor de 8e keer de Week van de Circulaire Economie plaats. Er is een afwisselend programma bij meerdere circulaire hubs door het hele het land. Wilt u ook aansluiten bij één van deze hubs? Aanmelden kan tot en met 16 december 2022.

maandag
6 februari
t/m
zaterdag
11 februari

Locatie

Diverse locaties
NL

Organisatoren

  • Versnellingshuis Nederland circulair!

Waarom wordt 'de Week' georganiseerd?

Het is dé jaarlijkse campagneweek voor de circulaire economie. Het doel is om te laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt. Zo kan iedereen daarvan leren! Door het hele land en op verschillende circulaire thema’s, worden events georganiseerd. Ook krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan met circulaire economie. Dit alles gebeurt deze editie volledig vanuit circulaire hubs.

Wat is een hub?

Een circulaire hub is een plek waar alle kennis en kunde in huis is om circulair ondernemerschap van de grond te tillen. Het bruist hier van de innovatie en pioniersdrift. Er zijn deze editie meer dan 20 circulaire hubs door het hele land.

Zelf een event organiseren?

Dat kan op een van de dagen tijdens de Week van de Circulaire Economie. We raden u aan om aan te sluiten bij een van de circulaire hubs. U kunt zo meeliften op de communicatie van zowel de hubs, als de Week van de Circulaire Economie. Zo versterken initiatieven elkaar.

Bekijk welke circulaire hubs er zijn en neem contact op met de hub. U doet dit via de knop op de pagina van de hub. 

U kunt een evenement aanmelden tot en met 16 december 2022.

Vragen?

Bekijk op de website van de Week van de Circulaire Economie de pagina met veelgestelde vragen. Of neem contact op via het contactformulier.

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van het Versnellingshuis. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is een samenwerkingspartner in het Versnellingshuis.

Bent u tevreden over deze pagina?