Netherlands Lounge tijdens Wind Energy Asia 2023 in Taiwan

Gepubliceerd op:
7 december 2022

Neem deel aan de Netherlands Lounge tijdens Wind Energy Asia in Kaohsiung, Taiwan. Wind Energy Asia is dé belangrijkste windbeurs in Taiwan waarin onder andere aandacht is voor onderwerpen als windenergie en groene waterstofproductie en andere hieraan gekoppelde thema’s. Bent u op zoek naar samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee in Taiwan? Meld u dan vóór 27 januari 2023 aan voor de Netherlands Lounge en kom in contact met de Taiwanese (offshore) windbedrijven.

Wind op zee
woensdag
8 maart
09:00
t/m
vrijdag
10 maart
17:00

Locatie

Kaohsiung Exhibition Center
No. 15, Chenggong 2nd Rd
Kaohsiung
TW

Deelname

  • Voor PIB Taiwan-leden is het gratis
  • HHWE-leden betalen € 1.250 per persoon.
  • Voor niet-HHWE-leden kost een ticket € 2.800 per persoon.

Deze prijzen zijn inclusief een entreeticket, stand deelname met eigen posterdesk, logo en bedrijfsvideo op gezamenlijke TV, vermelding als standhouder en deelname aan het aanvullende programma.

  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Organisatoren

  • Netherlands Office in Taipei (NLOT)
  • Holland Home of Wind Energy (HHWE)
  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Taiwan heeft de ambitie om in 2050 CO2 neutraal te zijn. Windenergie is een belangrijk pijler om deze ambitie ook te realiseren. In mei 2021 kondigde de regering al aan dat ze haar ambities voor offshore wind in de periode 2026-2035 wil verhogen. Windenergie maakt al bijna 20 jaar onderdeel uit van de Taiwanese energiemix, dit is zowel wind op land als wind op zee.

Kansen in Taiwan

Voor wind op zee is eind 2022 de zogenoemde fase 3 aanbestedingsronde begonnen. Daarnaast kijkt men naar de toepassing van floating wind. Floating wind brengt ook de mogelijkheid met zich mee om nieuwe technologieën te ontwikkelen. Hiervoor moet een sterke supply chain worden ontwikkeld.

Naast de grote ambities voor wind op zee gaat Taiwan de komende jaren vele bestaande windturbines vervangen en upgraden. Buitenlandse kennis en technologie is daarvoor vereist, maar contracten stellen wel steeds meer lokale contenteisen. Taiwan wil een hub worden voor de industrie in Azië, daardoor ontstaan ook exportmogelijkheden voor Nederlandse bedrijven. Kortom volop kansen voor Nederlandse bedrijven.

Netherlands Lounge tijdens Wind Energy Asia 2023

Tijdens Wind Energy Asia 2023 organiseren Holland Home of Wind Energy (HHWE), de Netherlands Office in Taipei (NLOT) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een Netherlands Lounge. Dit in het kader van het Partners for International Business (PIB Offshore Wind Taiwan) programma.

Kom tijdens uw deelname aan de Netherlands Lounge in contact met de Taiwanese (offshore) windbedrijven. Onze focus ligt specifiek op het ondersteunen van ontmoetingen tussen onze delegatie en belangrijke offshore windstakeholders uit Taiwan. Daarnaast wordt een aanvullend programma georganiseerd met een aantal offshore windthema’s. Meer informatie over dit programma volgt op korte termijn.

Aanmelden

Meld u voor 27 januari aan op de HHWE-website.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze handelsmissie? Neem dan via e-mail contact op met:

Deze missie wordt georganiseerd door de Netherlands Office in Taipei (NLOT), de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Holland Home of Wind Energy (HHWE) in het kader van Wind and Water Works (WWW). WWW is het platform dat is opgericht door RVO, HHWE, NWEA, NMT en IRO en heeft tot doel de Nederlandse offshore wind sector te promoten in het buitenland.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?