Impulskamers Woningbouwimpuls

Gepubliceerd op:
24 oktober 2023

Werkt u voor een gemeente en wilt u Woningbouwimpuls aanvragen? Meld u dan nu aan voor een impulskamer. Tijdens een impulskamer kunt u één-op-één sparren met leden van het Expertteam Woningbouw over uw eventuele aanvraag.

maandag
20 november
09:00
t/m
woensdag
7 februari
16:00
Online

Deelname

Deelnemen is gratis.

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
  • Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties

Voor wie?

De impulskamers zijn voor gemeenten die de Woningbouwimpuls aanvragen. De impulskamers helpen u een beslissing te nemen voor de aanvraag.

Over de impulskamers

De impulskamers vinden plaats van maandag 20 november 2023 tot en met woensdag 7 februari 2024. Uw afspraak duurt één uur. Alles wat wij met u bespreken in de impulskamer is vertrouwelijk. Het gesprek speelt geen rol bij de beoordeling en toewijzing van uw aanvraag.

Meld u aan

Maak een afspraak om deel te nemen aan een impulskamer. Download het onderstaande deelnameformulier, en stuur het ingevuld als bijlage in een e-mail naar wbi@rvo.nl.

We reageren zo snel mogelijk met een voorstel op basis van uw voorkeursdatum. Het is niet altijd mogelijk om impulskamers te plannen op momenten die u kiest.

Voorbereiden aanvraag Woningbouwimpuls

Op de pagina Woningbouwimpuls vindt u meer informatie over de regeling. Deze informatie wordt zo snel mogelijk aangepast aan de nieuwe ronde.

Ga naar: Woningbouwimpuls

In opdracht van:
  • Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Bent u tevreden over deze pagina?