Impulskamers Woningbouwimpuls tranche 5

Gepubliceerd op:
19 december 2022

Werkt u voor een gemeente en overweegt u een aanvraag in te dienen voor de 5e tranche van de Woningbouwimpuls? Meld u dan nu aan voor een Impulskamer. Tijdens een Impulskamer kunt u één-op-één sparren met leden van het Expertteam Woningbouw over uw eventuele aanvraag.

maandag
16 januari
10:00
t/m
vrijdag
27 januari
17:00
Online

Deelname

Deelnemen is gratis

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties

De Impulskamers vinden plaats van maandag 16 januari tot en met vrijdag 27 januari, met elke dag 5 tijdslots. Uw afspraak duurt één uur. Alles wat wij met u bespreken in de Impulskamer is vertrouwelijk. Het gesprek speelt geen rol bij de beoordeling en toewijzing van uw aanvraag.

Voor wie?

Overweegt u namens uw gemeente de Woningbouwimpuls aan te vragen in de 5e tranche? De Impulskamers helpen u een beslissing te nemen.

Meld u aan

U kunt zich aanmelden voor een Impulskamer zolang er nog tijdvakken vrij zijn. U ziet de beschikbare tijdvakken als u zich aanmeldt via de knop 'Aanmelden'. Een gemeente kan maximaal 2 projecten aanmelden die niet eerder in een Impulskamer zijn besproken. Elke gemeente heeft recht op minimaal één impulskamer, ook als er teveel aanmeldingen zijn. Deelnemen is gratis.

Voorbereiden aanvraag Woningbouwimpuls 5e tranche

Op de pagina Woningbouwimpuls vindt u meer informatie over de 5e tranche. Ook bekijkt u daar bijvoorbeeld de opnames van webinars die we hebben georganiseerd voor de 4e tranche. De inhoud daarvan is nog steeds relevant. U kunt de 5e tranche van de Woningbouwimpuls aanvragen van 15 februari tot en met 31 maart.

In opdracht van:
  • Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Bent u tevreden over deze pagina?