Workshop intellectueel eigendomsrechten en financiering

Gepubliceerd op:
28 maart 2024

Wilt u graag uw kennis opfrissen over de verschillende intellectueel eigendomsrechten en hoe u ze slim kunt inzetten voor uw bedrijf? En bent u nieuwsgierig naar de financieringsmogelijkheden die wij u kunnen bieden? Twijfel niet en schrijf u in voor deze workshop. 

donderdag
13 juni
15:00 - 17:00

Locatie

Ondernemerscafé
Kapitein Nemostraat 20
Emmen
NL

Deelname

Deelname is gratis.

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
  • Ondernemend Emmen

Of u nu een foto maakt, een tekst schrijft, een idee deelt of een uitvinding doet: u wilt niet dat iemand anders uw werk zonder toestemming of op de verkeerde manier gebruikt. Tijdens de workshop leert u welke intellectuele eigendomsrechten uw ideeën, creaties, concepten en uitvinden beschermen. Ook komt u te weten hoe u er op een slimme manier gebruik van kunt maken voor uw bedrijf of product.

Daarnaast biedt de workshop een overzicht van onze dienstverlening. U krijgt inzicht in de ondersteuning die wij bieden aan ondernemers die zich bezighouden met verduurzamen, innoveren en internationaal ondernemen. Aan de orde komen onder andere de verschillende financieringsmogelijkheden die wij kunnen bieden: belastingvoordeel, subsidie of krediet.

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier op ondernemendemmen.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?