Service menu right

Indieningsformulier Innovatiebudget Digitale Overheid

Werkt u bij de overheid en heeft u een innovatief voorstel rond digitale dienstverlening? Of heeft u een vraagstuk op dat gebied waar u een oplossing voor zoekt? Het Innovatiebudget Digitale Overheid kan daarvoor ondersteuning bieden.
 
Dit is  het formulier voor projecten. Wilt u ondersteuning aanvragen om een maatschappelijk vraagstuk als challenge in de markt te zetten? Vraag dan het startupinresidence formulier aan bij innovatie@minbzk.nl.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties stelt gedurende 3 jaar in totaal € 18 miljoen beschikbaar voor samenwerking en innovatie. Tussen 7 januari en 9 februari 2020 kunt u via dit webformulier uw voorstel indienen.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid. Informatie over specifieke verwerkingen vindt u in het AVG-register van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Meer informatie over specifieke verwerkingen vindt u in het AVG-register van de rijksoverheid.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Overheidsorganisatie

Check op het register van overheidsorganisaties welke organisaties hieronder vallen.


Projectidee

Bijvoorbeeld nieuwe technologie, nieuwe combinaties van nieuwe of oude kennis, middelen, nieuwe doelgroepen of andere factoren. Nieuwe technologie/technieken is geen vereiste.