Ondernemer leverancier MIA en EIA

Infographics van RVO

Infographics laten vaak 'in één oogopslag' zien waar een bepaald thema om draait. U vindt hier een overzicht van de interactieve, aanklikbare infographics van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).
 

Infographics kunnen een verhaal of uitleg versterken. Ze prikkelen de nieuwsgierigheid. Ze leiden de kijker stapsgewijs door een onderwerp heen, geven inzicht en overzicht. In een infographic komen beeld, tekst en cijfermateriaal samen

Naast interactieve en dynamische infographics gebruikt RVO regelmatig stroomschema's, stappenplannen en illustraties om onderwerpen te verduidelijken.
Bijvoorbeeld voor de handelsstromen tussen Nederland en het buitenland? Of om een overzicht te geven hoe ons netwerk in het buitenland eruit ziet.

Infographic van handel tussen Nederland en Japan

 • Bijna Energieneutrale Gebouwen

  Teaser infographic eisen bijna energieneutrale gebouwen BENG

  Vanaf eind 2020 moeten alle nieuwe gebouwen in Nederland bijna energieneutrale gebouwen (BENG) zijn. De infographic 'BENG vervangt EPC voor energieprestatie nieuwbouw' geeft overzicht en uitleg over dit onderwerp.

 • Ondernemer en op zoek naar duurzame huisvesting?

  Infographic duurzaam gebouw

  Bent u op zoek naar duurzame huisvestiging voor uw bedrijf? Volg ondernemer Frank in de infographic mét animatievideo en ontdek hoe u dit het beste aanpakt

 • Glansrijk door de keuring

  Aircokeuring

  De eigenaar of huurder van een gebouw is verplicht om de 5 jaar de airconditioningsystemen in het bedrijfsgebouw te laten keuren. Bekijk de animatie hoe u dit kunt regelen..

Fiscaal voordeel voor milieuvriendelijke technieken

MIA en Vamil infographic Bekijk de infographic Hoe werkt MIA Vamil?

Checklist kom ik in aanmerking voor EIA energielijst?

EIA infographic Bekijk de infographic Hoe werkt EIA?

Service menu right