Mutatieformulier erkenddeskundige.energielabelvoorwoningen.nl | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Mutatieformulier erkenddeskundige.energielabelvoorwoningen.nl

Met dit formulier kunt u wijzigingen van uw gegevens in de webapplicatie erkenddeskundige.energielabelvoorwoningen.nl laten doorvoeren door RVO.nl. De erkend deskundige is verantwoordelijk voor het actueel houden van de juiste gegevens voor de woningeigenaar. Periodiek voert RVO.nl controles uit.

Gebruikersinstructies:

  • U kunt met dit formulier meerdere wijzigingen doorgeven.
  • De velden bij identificatie erkend deskundige, reden van mutatie en e-mailadres zijn verplicht (aangegeven met een *).
  • Nadat u het mutatieformulier heeft verzonden, ontvangt u per email een ontvangstbevestiging met de wijzigingen die u heeft doorgegeven.
  • Het mutatieformulier is alleen bedoeld om wijzigingen in bestaande registraties door te geven. Als u een nieuw bedrijf wilt registreren, dan doet u dat via de webapplicatie: erkenddeskundige.energielabelvoorwoningen.nl
  • Het verwerken van de wijzigingen duurt minimaal 5 werkdagen.
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Identificatie erkend deskundige
Vul hier de gegevens in zoals u nu bent geregistreerd in de webtool.
Reden voor mutatie: *
*Let op: Indien u kiest voor de optie 'Bedrijf uitschrijven' dan worden alle accounts van de erkend deskundigen binnen dit bedrijf uitgeschreven.
Wijziging persoonsgegevens
Wijziging bedrijfsgegevens
Bij ongewijzigd KvK-nummer.
Wijziging examengegevens
Exameninstelling:
Examendatum
Datum instructie:
Opfrisser EPA-W gevolgd
Datum opfrisser EPA-W:
Wijziging status
Erkend deskundige uitschrijven:
Bedrijf uitschrijven:
*Let op: Indien u kiest voor de optie 'Bedrijf uitschrijven' dan worden alle accounts van de erkend deskundigen binnen dit bedrijf uitgeschreven.