Accountantsproduct voor vaststelling TVL Q1 beschikbaar

Gepubliceerd op:
1 september 2021

Het accountantsproduct voor de vaststelling van TVL Q1 is beschikbaar op de website van de NBA. Ondernemers met een TVL-aanvraag van € 125.000 of meer, moeten vanaf Q1 een accountantsproduct meesturen. 

Ondernemers moeten het accountantsproduct direct meesturen bij het indienen van de vaststelling. Ze hebben tot 1 oktober 2021 om de vaststelling voor TVL Q1 in te dienen.

We hebben een overzicht gemaakt van het accountantsproduct in alle TVL-periodes. 

Periode Voor wie Wanneer Mogelijkheid tot nasturen Bijzonderheden
Q3 Mkb en grote ondernemingen  Bij de aanvraag en de vaststelling Nee, u moet het direct meesturen U vindt het accountantsproduct voor aanvraag op de website van de NBA. Het accountantsproduct voor vaststelling volgt binnenkort.
Q2 Mkb en grote ondernemingen  Bij de aanvraag  Ja, u ontvangt per mail een verzoek tot het leveren van aanvullende informatie 

U vindt deze taak op mijn.rvo.nl/tvl bij uw aanvraag. U heeft 4 weken de tijd. U kunt vragen om verlenging.

U vindt het accountantsproduct op de website van de NBA.

  Mkb en grote ondernemingen  Bij de vaststelling Nee, u moet het direct meesturen U vindt het accountantsproduct binnenkort op de website van de NBA
Q1 Grote ondernemingen  Bij de aanvraag Ja, u ontvangt per mail een verzoek tot het leveren van aanvullende informatie

U vindt deze taak op mijn.rvo.nl/tvl bij uw aanvraag. U heeft 2 x 2 weken de tijd. U kunt vragen om maximaal 2 weken verlenging.

U vindt het accountantsproduct op de website van de NBA.

  Mkb en grote ondernemingen  Bij de vaststelling Nee, u moet het direct meesturen  U vindt het accountantsproduct op de website van de NBA

 

Accountantsproduct nasturen voor TVL Q2

Ondernemers die TVL Q2 hebben aangevraagd, konden dit doen zonder het accountantsproduct mee te sturen. Zij ontvangen per mail een verzoek van ons tot het leveren van aanvullende informatie. Ze vinden deze taak op mijn.rvo.nl/tvl bij hun aanvraag. Ze hebben hiervoor 4 weken de tijd en kunnen om verlenging vragen. Het accountantsproduct staat op de website van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Meer lezen

Bent u tevreden over deze pagina?