ATE aanvragen? U heeft nog 2 weken

Gepubliceerd op:
17 mei 2022

Organisatoren van evenementen kunnen tot 31 mei 17:00 de Aanvullende Tegemoetkoming Evenementen 2021 (ATE) aanvragen. U heeft dus nog 2 weken om uw aanvraag te doen. Is het accountantsprotocol nog niet klaar? Vraag dan toch voor de deadline aan!

Voor een aanvraag vanaf €125.000 is een accountantsprotocol nodig. De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) heeft het accountantsprotocol en het modelprotocol goedgekeurd met nummer Copro 22011.A1. U vindt ze op de pagina Aanvraagproces ATE.

Lukt het niet om het accountantsprotocol op tijd klaar te hebben? Dan kunt u toch gewoon uw aanvraag indienen.  Wel vragen we u dan een eigen verklaring toe te voegen, in plaats van het accountantsprotocol. Daarin kunt u aangeven waarom het protocol op zich laat wachten.

Accountantsprotocol nasturen

Een accountantsprotocol blijft wel nodig. We mogen aanvragen vanaf €125.000 namelijk niet zonder protocol in behandeling nemen. Stuur het daarom, zodra het binnen is, alsnog in. Tot die tijd staat de aanvraag bij ons in de 'digitale wachtkamer'.

Nog 2 weken om aan te vragen

De deadline nadert. Aanvragen die na 31 mei 17:00 binnenkomen, nemen we niet meer in behandeling. Wees dus op tijd, ook als u het accountantsprotocol nog niet rond heeft. Bekijk hieronder hoeveel aanvragen al zijn gedaan en hoeveel we tot nu toe hebben uitgekeerd.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?