Technische storing Gecombineerde opgave: controleer uw eco-activiteiten

Gepubliceerd op:
26 april 2023

Heeft u eco-activiteiten aangemeld in de Gecombineerde opgave? Dan vragen wij u deze te controleren. Door een storing zijn de eco-activiteiten bij een aantal relaties namelijk niet opgeslagen.

Voor de meeste relaties konden wij de eco-activiteiten herstellen en goed opslaan. Maar dit is niet bij iedereen gelukt. Daarom vragen wij u om de eco-activiteiten op uw percelen te controleren. Missen er eco-activiteiten? Dan moet u deze helaas opnieuw kiezen.

Opgave al verstuurd?

Heeft u de Gecombineerde opgave al verstuurd, maar ziet u nu dat er eco-activiteiten missen? Helaas moet u opnieuw eco-activiteiten op uw percelen kiezen en daarna de opgave opnieuw versturen.

Opgave nog niet verstuurd?

Klikt u op de knop Versturen? En zijn er geen eco-activiteiten opgeslagen op uw percelen? Dan krijgt u nu eerst een melding voor elk perceelsnummer waarop eco-activiteiten missen. Zo ziet u of u alle eco-activiteiten heeft aangemeld voordat u de opgave gaat versturen. Heeft u alles ingevuld? Verstuur uw opgave dan direct.

Onze excuses voor deze storing

We vinden het erg vervelend dat u extra werk heeft door deze storing. Zeker omdat het invullen dit jaar al meer tijd kost dan u afgelopen jaren gewend was. Onze excuses hiervoor.

In opdracht van:
  • Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
Bent u tevreden over deze pagina?