Doe mee aan het nationaal onderzoek elektrisch rijden

Gepubliceerd op:
15 november 2021

Wij vragen uw hulp bij het Nationale EV en berijdersonderzoek. Dit onderzoek brengt jaarlijks de ervaringen van elektrische rijders en hun rijgedrag in kaart. Wij voeren dit onderzoek uit samen met de Vereniging Elektrische Rijders (VER).

Boordcomputer elektrische auto

We willen onder andere weten wat voor auto u heeft, hoe het koopproces verliep en of u gebruikmaakte van een subsidie. Ook horen we graag wat u belangrijk vindt op het gebied van elektrisch rijden en wat er naar uw mening beter kan. De resultaten geven een beeld van wie de elektrische rijders zijn en hoe zij elektrisch rijden ervaren. Met die informatie ondersteunen we bestuurders en bezitters van elektrische auto’s optimaal.

Auto en bestuurder

De focus in dit onderzoek ligt op het voertuig en zijn gebruiker. Samen met het Nationaal Laadonderzoek geeft het een totaalbeeld van de ervaringen van de elektrische rijder. Beide onderzoeken worden jaarlijks uitgevoerd. Als u vorige keer heeft meegedaan, doe het dan vooral ook nu weer. Zo kunnen we op nationale en regionale schaal zien wat er in het afgelopen jaar is veranderd. De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) steunen dit onderzoek.

Doe mee

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 -12 minuten. 

Ga naar de enquête.

 

Bent u tevreden over deze pagina?