Doe mee: nationaal onderzoek elektrisch rijden

Gepubliceerd op:
15 november 2021

Wie zijn elektrische rijders en wat zijn hun meningen en ervaringen? Elektrische rijders kunnen nu meedoen aan het jaarlijkse ‘Nationaal EV en berijdersonderzoek’. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Vereniging Elektrische Rijders (VER) brengen met dit onderzoek hun rijgedrag en ervaringen in kaart.

Samen met het Nationaal Laadonderzoek geeft het een totaalbeeld van de ervaringen van de elektrische rijder. Met die informatie kunnen we bestuurders en bezitters van elektrische auto’s beter ondersteunen. Beide onderzoeken worden jaarlijks uitgevoerd.

Helpt u ons mee?

De resultaten van het onderzoek geven ons een beeld van wie u als elektrische rijder bent. Maar ook hoe u elektrisch rijden ervaart. We willen bijvoorbeeld weten wat voor auto u heeft, hoe het koopproces verliep en of u subsidie heeft aangevraagd. Ook horen we graag wat u belangrijk vindt op het gebied van elektrisch rijden. En wat er naar uw mening beter kan.

Ieder jaar opnieuw

Deed u de vorige keer al mee? Doe vooral dit jaar weer mee. Zo kunnen we op nationale en regionale schaal zien wat er in het afgelopen jaar is veranderd.

Vul nu de enquête in

Doe mee en vul de enquête in. Dat kan tot en met vrijdag 23 december en kost ongeveer 10-12 minuten. Zo helpt u onze dienstverlening voor elektrische rijders beter te maken.

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) steunen dit onderzoek.

Meer weten?

Bent u tevreden over deze pagina?